Gå til hovedindhold
Billeder fra afdeling/kreds

2015-09-13 Plantemarked i Bangsbo Botanisk Have.

Plantemarked 2015 i Bangsbo Botaniske Have. Plantemarkedet er også salg af tilbehør til haven og meget andet. Arrangementet afvikles i samarbejde med Botanisk Haves Venner.
Plantemarked på "Havens Dag" i Bangsbo Botaniske Have. Plantemarked på "Havens Dag" i Bangsbo Botaniske Have. Plantemarked på "Havens Dag" i Bangsbo Botaniske Have. Plantemarked på "Havens Dag" i Bangsbo Botaniske Have. Plantemarked på "Havens Dag" i Bangsbo Botaniske Have. Plantemarked på "Havens Dag" i Bangsbo Botaniske Have. Plantemarked på "Havens Dag" i Bangsbo Botaniske Have. Plantemarked på "Havens Dag" i Bangsbo Botaniske Have. Plantemarked på "Havens Dag" i Bangsbo Botaniske Have. Plantemarked på "Havens Dag" i Bangsbo Botaniske Have. Plantemarked på "Havens Dag" i Bangsbo Botaniske Have. Plantemarked på "Havens Dag" i Bangsbo Botaniske Have. Plantemarked på "Havens Dag" i Bangsbo Botaniske Have. Plantemarked på "Havens Dag" i Bangsbo Botaniske Have. Plantemarked på "Havens Dag" i Bangsbo Botaniske Have. Plantemarked på "Havens Dag" i Bangsbo Botaniske Have. Plantemarked på "Havens Dag" i Bangsbo Botaniske Have. Plantemarked på "Havens Dag" i Bangsbo Botaniske Have. Plantemarked på "Havens Dag" i Bangsbo Botaniske Have. Plantemarked på "Havens Dag" i Bangsbo Botaniske Have. Plantemarked på "Havens Dag" i Bangsbo Botaniske Have.