Gå til hovedindhold
Billeder fra afdeling/kreds

2016-08-07 Bustur til 3 Skønne Haver i Det Midtjyske.

Bustur til 3 Skønne Haver i Det Midtjyske. Søndag den 7. august 2016. Vi besøger: ”Lindegaardens have” ved Ninna og Ejvind Pedersen, Ravnstrup. ”En have ud over det sædvanlige” ved Elly og Jan Vodstrup, Ørum. ”Vejrups have og Laden” ved Ingelise Vejrup, Velling.
”Lindegaardens have” ved Ninna og Ejvind Pedersen, Ravnstrup. ”Lindegaardens have” ved Ninna og Ejvind Pedersen, Ravnstrup. ”Lindegaardens have” ved Ninna og Ejvind Pedersen, Ravnstrup. ”Lindegaardens have” ved Ninna og Ejvind Pedersen, Ravnstrup. ”Lindegaardens have” ved Ninna og Ejvind Pedersen, Ravnstrup. ”Lindegaardens have” ved Ninna og Ejvind Pedersen, Ravnstrup. ”Lindegaardens have” ved Ninna og Ejvind Pedersen, Ravnstrup. ”Lindegaardens have” ved Ninna og Ejvind Pedersen, Ravnstrup. ”Lindegaardens have” ved Ninna og Ejvind Pedersen, Ravnstrup. ”Lindegaardens have” ved Ninna og Ejvind Pedersen, Ravnstrup. ”Lindegaardens have” ved Ninna og Ejvind Pedersen, Ravnstrup. ”Lindegaardens have” ved Ninna og Ejvind Pedersen, Ravnstrup. ”Lindegaardens have” ved Ninna og Ejvind Pedersen, Ravnstrup. ”Lindegaardens have” ved Ninna og Ejvind Pedersen, Ravnstrup. ”Lindegaardens have” ved Ninna og Ejvind Pedersen, Ravnstrup. ”Lindegaardens have” ved Ninna og Ejvind Pedersen, Ravnstrup. ”Lindegaardens have” ved Ninna og Ejvind Pedersen, Ravnstrup. ”Lindegaardens have” ved Ninna og Ejvind Pedersen, Ravnstrup. ”Lindegaardens have” ved Ninna og Ejvind Pedersen, Ravnstrup. ”Lindegaardens have” ved Ninna og Ejvind Pedersen, Ravnstrup. ”En have ud over det sædvanlige” ved Elly og Jan Vodstrup, Ørum. ”En have ud over det sædvanlige” ved Elly og Jan Vodstrup, Ørum. ”En have ud over det sædvanlige” ved Elly og Jan Vodstrup, Ørum. ”En have ud over det sædvanlige” ved Elly og Jan Vodstrup, Ørum. ”En have ud over det sædvanlige” ved Elly og Jan Vodstrup, Ørum. ”En have ud over det sædvanlige” ved Elly og Jan Vodstrup, Ørum. ”En have ud over det sædvanlige” ved Elly og Jan Vodstrup, Ørum. ”En have ud over det sædvanlige” ved Elly og Jan Vodstrup, Ørum. ”En have ud over det sædvanlige” ved Elly og Jan Vodstrup, Ørum. ”En have ud over det sædvanlige” ved Elly og Jan Vodstrup, Ørum. ”En have ud over det sædvanlige” ved Elly og Jan Vodstrup, Ørum. ”En have ud over det sædvanlige” ved Elly og Jan Vodstrup, Ørum. ”En have ud over det sædvanlige” ved Elly og Jan Vodstrup, Ørum. ”En have ud over det sædvanlige” ved Elly og Jan Vodstrup, Ørum. ”En have ud over det sædvanlige” ved Elly og Jan Vodstrup, Ørum. ”En have ud over det sædvanlige” ved Elly og Jan Vodstrup, Ørum. ”En have ud over det sædvanlige” ved Elly og Jan Vodstrup, Ørum. ”En have ud over det sædvanlige” ved Elly og Jan Vodstrup, Ørum. ”En have ud over det sædvanlige” ved Elly og Jan Vodstrup, Ørum. ”En have ud over det sædvanlige” ved Elly og Jan Vodstrup, Ørum. ”Vejrups have og Laden” ved Ingelise Vejrup, Velling. ”Vejrups have og Laden” ved Ingelise Vejrup, Velling. ”Vejrups have og Laden” ved Ingelise Vejrup, Velling. ”Vejrups have og Laden” ved Ingelise Vejrup, Velling. ”Vejrups have og Laden” ved Ingelise Vejrup, Velling. ”Vejrups have og Laden” ved Ingelise Vejrup, Velling. ”Vejrups have og Laden” ved Ingelise Vejrup, Velling. ”Vejrups have og Laden” ved Ingelise Vejrup, Velling. ”Vejrups have og Laden” ved Ingelise Vejrup, Velling. ”Vejrups have og Laden” ved Ingelise Vejrup, Velling. ”Vejrups have og Laden” ved Ingelise Vejrup, Velling. ”Vejrups have og Laden” ved Ingelise Vejrup, Velling. ”Vejrups have og Laden” ved Ingelise Vejrup, Velling. ”Vejrups have og Laden” ved Ingelise Vejrup, Velling. ”Vejrups have og Laden” ved Ingelise Vejrup, Velling. ”Vejrups have og Laden” ved Ingelise Vejrup, Velling. ”Vejrups have og Laden” ved Ingelise Vejrup, Velling. ”Vejrups have og Laden” ved Ingelise Vejrup, Velling.