Gå til hovedindhold

Artikler

Græsser, havens balletdansere

Græsser og de stauder, de trives med

Græsser, havens balletdansere

Græsser og de stauder, de trives med

Program 2021

Holstebro Kredsens program for 2021. Se mere uddybende informationer om de enkelte arrangementer på forsiden. Kommer der ændringer hen ad vejen, så er det også her på forsiden under arrangementer, de findes.

Generalforsamling

Holstebro afdelingens årlige generalforsamling, foregår i år digitalt. Erhvervsministeriet har udstedt en bekendtgørelse, som grundet corona situationen gør det muligt at afvikle digital generalforsamling uden fysisk fremmøde også selvom, der ikke er en mulighed for det i vedtægterne. Generalforsamlingen i Haveselskabet, Holstebro vil derfor i år blive afviklet med fremsendelse af både materialer og link til afstemning pr. e-mail. Generalforsamlingen bliver afviklet over 2 dele og alle medlemmer får direkte besked.

Natur- og aktivitetsdag ved Tvis Mølle udskydes til 2021

Hold øje med hjemmesiden - der vil være Natur- og aktivitetsdag igen i 2021

Kompost

Forkæl din have Gratis kompost Vil du hjælpe planter, blomster og grøntsager godt på vej? Så hent gratis kompost på genbrugspladserne i Ulfborg, Vinderup og Holstebro.

På med klimakasketten - haven dit eget grønne naturparadis

Temaaften den 2. marts 2020 med Aiah Noack arrangeret af Haveselskabet, Nordvestjylland

Plantemarked

Trods det lidt våde vejr blev plantemarkedet en succes - og mange fine planter og andet godt blev båret hjem

Forårsarrangement

Forårsarrangement Tvis Møllehave

Sider

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.