Gå til hovedindhold

Mød den lokale bestyrelse

Bente Siiger Lustü

Formand

55 37 75 03

PGEgaHJlZj0ibWFpbHRvOmJsQGhhdmVzZWxza2FiZXQuZGsiPmJsQGhhdmVzZWxza2FiZXQuZGs8L2E+

Er også næstformand i Sydøstsjælland og formand for hele Haveselskabet. Har altid plantet for at have blomster hele året: Vintergækker, pæoner, dahliaer, troldnød, korneller, magnolier og rododendron, for blot at nævne nogle. Nyder desuden frugt og grønt fra egen have. Vi bor midt i skoven og nyder både have, omgivelser og et rigt dyreliv hver dag. Pasningsniveauet afhænger af tid og helbred!

Anne Grethe Krogh

Kasserer

PGEgaHJlZj0ibWFpbHRvOiBhZ2tyb2doQHlhaG9vLmRrIj4gYWdrcm9naEB5YWhvby5kazwvYT4=

Jeg har haft min nuværende bolig i 22 år og ved ombygning i 2003, var der ikke mere tilbage af den oprindelige beplantning. Med havet som direkte nabo var der behov for læ for østenvind, derfor var bøgehæk, det første der blev plantet. Jeg holder meget af min forårshave – lige fra de første løgplanter titter frem, til senere et varieret antal narcisser og helleborus dækker bedene. Derefter følger pæoner og roser. Der er et rigt fugleliv i haven, hvilket der er taget højde for i beplantningen af buske med bær og hyben. Da jeg holder meget af blomster indendørs, er stedsegrønt og stauder også anlagt for at kunne plukke og en frisk buket fra haven.

Christine Dahlmann Olsen

Referent

PGEgaHJlZj0ibWFpbHRvOmNocmlzdGluZUBkYWhsbWFubi1vbHNlbi5kayI+Y2hyaXN0aW5lQGRhaGxtYW5uLW9sc2VuLmRrPC9hPg==

I min store, gamle have med ukrudt i hjørnerne og masser af dyreliv, er det særligt de spiselige planter i køkken- og frugthaven jeg sætter pris på. Jeg holder også af de planter og blomster, der er gode til buketter og dekorationer, særligt dahliaer har en stor plads i mit hjerte. At rode i haven, så, lave stiklinger og pode giver ny energi efter arbejdsdagen. Det er også her jeg udlever mit hvad-nu-hvis-gen og nørder.

Michael Ansbak

Bestyrelsesmedlem

PGEgaHJlZj0ibWFpbHRvOmFuc2Jha0BnbWFpbC5jb20iPmFuc2Jha0BnbWFpbC5jb208L2E+

Lene La Cour

Bestyrelsesmedlem

Niels Holscher

Suppleant

PGEgaHJlZj0ibWFpbHRvOmhvbHNjaGVyQGdtYWlsLmNvbSI+aG9sc2NoZXJAZ21haWwuY29tPC9hPg==

Birgitte Orland Pedersen

PGEgaHJlZj0ibWFpbHRvOiBiLm9ybGFuZC5wZWRlcnNlbkBnbWFpbC5jb20iPiBiLm9ybGFuZC5wZWRlcnNlbkBnbWFpbC5jb208L2E+

Revisor

Hanne Beringskjold

Revisorsuppleant

PGEgaHJlZj0ibWFpbHRvOiBoYnNram9sZEBob3RtYWlsLmNvbSI+IGhic2tqb2xkQGhvdG1haWwuY29tPC9hPg==

Revisorsuppleant