Gå til hovedindhold

Artikler

Mennesker og haver i Struer

En have kan rumme både smukke planter, planter fra andre lande og planter med minder. Vi er taget til Struer for det er en by med en helt særlig historie når vi snakker haver. Se udsendelsen fra TV Midtvest via linket nedenfor.

Opskrifter fra SANS 2021

Til årets SANS i Struer lørdag den 14. august 2021havde vi i Haveselskabet Struer Kreds bælgfrugter som fokus, med alle dens sorter og anvendelsesmuligheder. Ernæringsmæssigt er bælgfrugter utrolig sunde, idet de er meget fedtfattige og indeholder masser af vitaminer, mineraler og kostfibre. Det var en fantastisk dag med masser af besøg i vores bod med smagsprøver. Se opskrifterne her.

Struer Museum

Ny særudstilling: Planter og mennesker i Struers haver Kender du det, at tiden kan stå stille et øjeblik, når din yndlingsplante springer ud og dufter fantastisk? Har du en plante, som minder dig om et nært familiemedlem? Kan du godt lide at tale om din have eller planterne i den? … er bare noget af det, vi spørger om i Struer Museums nye særudstilling. Med seks forskellige temaer stiller vi skarpt på, hvad haven og dens planter kan betyde for haveejeren. Du kan også gå på opdagelse i Struers havehistorie.

Jordbundsanalyse

På forespørgsel fra et af vore medlemmer, har Henning Pedersen efterlyst en jordbundsanalyse af den kompost, som man kan afhente gratis hos Nomi4S på Genbrugsstationen. Det oplyses endvidere, at komposten har været opvarmet til ca. 65 gr. Se vedhæftede analyse.

Opskrifter fra Sans lørdag den 17. august 2019

På vedhæftede fil, finder du opskrifterne på kartoffelsuppe, fladbrød med kartofler og den søde kartoffelkage.,

Tur til CPH garden 2019

Haveselskabet, Nordvestjysk Afdeling arrangerer en-dagstur til CPH garden 2019 - se mere her

Tur til Kiekeberg plantemarked

Haveselskabet, Nordvestjylland arrangerer tur til plantemarkedet i Kiekeberg - se mere her

Sider