Gå til hovedindhold

Artikler

Forårsinspiration 2021

Bliv inspireret til at lave smukke buketter og dekorationer med forårets dejlige blomster. Torsdag d. 11.3.2021 kl. 19, og de følgende 2 torsdage, viser vi her på hjemmesiden en video med blomsterdekoratør Karsten Wejdemann. For at se hele videoen skal man logge in på Haveselskabets hjemmeside.

Haverejse til Norge

Obs - Tilmelding på vores hjemmeside senest 28. marts 2021

AFLYST Juleinspiration 11.11.2020

Juleinspiration ved blomsterdekoratør Lisbeth Skov sendes på Facebook gruppen Haveselskabet Sydøstsjælland onsdag d. 11.11.20 kl. 19 og de kommende 2 onsdage.

Må vi mødes i haverne?

Ja, vi må være op til 100 i haven på én gang. Det er naturligvis vigtigt stadig at holde afstand på minimum 1 meter og at undgå kram og håndtryk. Der kan være sårbare mellem gæsterne eller blandt haveejerne. Er der mulighed for at få eller købe kaffe og kage under havebesøget, er det vigtigt, at der samtidigt er mulighed for at vaske eller spritte hænderne af. Hold jer informeret om vores arrangementer her på hjemmesiden

AFLYST - Foredrag v. Charles Dowding om 'No Dig-metode'

ER AFLYST - søndag d. 10. 5. 2020 kl. 10 - 12.30 I Haslev p.g.a. Corona situationen må vi desværre aflyse arrangementet! Det er ikke muligt at holde dette foredrag i 2020, men vi vil arbejde på, at det afholdes i 2021.

Haverejse til Norge - AFLYST

Arrangør Sydøstsjælland

AFLYST Havemarked Rønnebæksholm 2020

d. 15. august 2020 Desværre, på gr. af forsamlingsforbuddet kan vi ikke afholde havemarkedet, vi håber, at det kan lade sig gøre i 2021. Hold jer opdaterede via Sydøstsjællands hjemmeside!

Vinder af konkurrencen flotteste dahlia

På Havemarked Rønnebæksholm: Publikums favoritdahlia var nr. 13 Dahlia Arbatax, som fik flest stemmer Blomstens ejer: Louise Dueholm, kr. 300 Vinder blandt de mange afgivne stemmer: kl.11: Lis Marding kl. 12: Fritsel Jenrich kl. 13: Jørgen Askekilde, som alle vandt en flot Heuchera, sponsoreret af Birkevang Havecenter.

Stem på en dahlia

Stem på din favorit dahlia på Havemarked Rønnebæksholm. Du tager en stilk af din dahlia, aflever den i Haveselskabets telt, senest kl. 12.30 og den er med i konkurrencen om den smukkeste dahlia, den blomst der har fået flest stemmer offentliggøres i Haveselskabets telt kl. 13.30, og blomstens ejer får et gavekort til Birkevangs Havecenter. Blandt de afgivne stemmer, vil der hver time blive trukket en vinder, dette offentliggøres i Haveselskabets telt, man skal selv henvende sig, for at få sin gevinst. Gevinster som ikke er afhentet kl. 14, tilfalder Haveselskabet.

Sider

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.