Gå til hovedindhold

Artikler

Havefestival i Syddjurs

I år er der 8 haver, som åbner havelågen når Haveselskabets årlige Havefestival løber af stablen i weekenden den 24.og 25. august. Læs mere om haverne og print en samlet oversigt lige til at tage med i tasken eller dele med andre haveglade mennesker.

Claus Dalby

Små haver, store drømme

Foredrag med Claus Dalby, den 24. september 2019 kl. 19 på Kultur Hotellet i Rønde. Arrangementet afholdes i samarbejde med FOF-Djursland og Haveselskabet Norddjurs. Specialpris for Haveselskabets medlemmer.

Vil du med i en Havegruppe?

I Syddjurs kreds har vi en havegruppe og de vil gerne have flere medlemmer - kan det være noget for dig så læs endelig videre.

Referat fra Generalforsamling 2019

Referat og bilag fra generalforsamling den 16. januar 2019

Frørensning

Frøbytte

Mere Liv i Haven netværket Syddjurs har inviteret Haveselskabets medlemmer til at deltage i deres Frøbytte - dag på Kulturhotellet i Rønde søndag den 4. februar 2018 kl. 10 - 13.30.

CPH Garden

Og vinderen blev .....

Ved Haveselskabet Syddjurs arrangement onsdag den 3. maj i Rønde blev der blandt deltagerne afholdt en konkurrence hvor præmien var 2 billetter til Haveselskabets store haveshow CPH Garden, som afholdes i Valbyparken i dagene 21. til 25. juni.

Sider

Få masser af inspiration

I magasinet HAVEN kan du læse om nye tendenser, spændende haver, beddesign - og sjove "gør det selv" projekter. HAVEN udkommer 10 gange om året.