fbpx Artikler | Haveselskabet Gå til hovedindhold

Artikler

Claus Dalby

Små haver, store drømme

Foredrag med Claus Dalby, den 24. september 2019 kl. 19 på Kultur Hotellet i Rønde. Arrangementet afholdes i samarbejde med FOF-Djursland og Haveselskabet Norddjurs. Specialpris for Haveselskabets medlemmer.

Vil du med i en Havegruppe?

I Syddjurs kreds har vi en havegruppe og de vil gerne have flere medlemmer - kan det være noget for dig så læs endelig videre.

Referat fra Generalforsamling 2020

Referat og bilag fra generalforsamling januar 2020

Frørensning

Frøbytte

Mere Liv i Haven netværket Syddjurs har inviteret Haveselskabets medlemmer til at deltage i deres Frøbytte - dag på Kulturhotellet i Rønde søndag den 4. februar 2018 kl. 10 - 13.30.

CPH Garden

Og vinderen blev .....

Ved Haveselskabet Syddjurs arrangement onsdag den 3. maj i Rønde blev der blandt deltagerne afholdt en konkurrence hvor præmien var 2 billetter til Haveselskabets store haveshow CPH Garden, som afholdes i Valbyparken i dagene 21. til 25. juni.

Syddjurs Kreds er på havebesøg

Kredsens aktuelle årsprogram

Her finder du vores arrangementer i løbet af 2020, inkl. pdf. til print OBS Workshop-Insekthotel den 16. maj og havefestival med plantemarked den 30. maj er aflyst grundet risiko for corona-smitte.

Sider

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.