Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Vild natur i haven - Vildt pæn have.

Vilde haver og flere insekter og andre dyreliv i haven v. hortonom, botaniker og havearkitekt AnneMarie Sørensen.

Vild natur i haven – Vildt pæn have.

  • Skab en mere naturlig have!
  • Skab en insektvenlig have!

Kom og hør hortonom, botaniker og havearkitekt AnneMarie Sørensen fra Hortea HaveDesign fortælle og give gode råd til at skabe sig en vildt pæn have i både sol og skygge.

Mere vilde haver og flere insekter og andet dyreliv i haven er gennem de seneste år blevet meget populært – og heldigvis for det. For haverne er vigtige oaser for dyrelivet.

Hvad er vild natur ? Er det nok bare at lade græsset gro? Svaret er nej, hvis der skal være en stor plante- og blomsterdiversitet i havens fede lerjord. Der skal dog ikke så meget til, før det vrimler med både fugle, insekter og andre smådyr. En naturvenlig have behøver heller ikke se rodet ud, hvilke mange haveejere trods alt gerne vil undgå.

Foredraget tager udgangspunkt i både den overordnede indretning (inkl. redesteder til fugle og insekthoteller mv.), samt plantevalget. Er det fx sandt, at vilde danske planter altid er bedre for insekterne end de mere eksotiske ? … og kan det eksotiske ikke være vildt? Den naturvenlige have kan tilrettelægges, så vedligeholdelsen bliver minimal – og dyrelivet maximalt. Nå ja, så er der lige det med de uønskede, altædende snegle.... som heldigvis holder sig fra mange gode planter. Mere om det til foredraget.


Find arrangement

Guldborgsund bibliotekerne, foredragssalen, 1. sal Nykøbing F. 4800 - | Åben i Google Maps