Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Om os

Haveselskabet - Lolland Falster afd. er en af de 18 afdelinger, som hører under Det Kongelige Danske Haveselskab, i daglig tale Haveselskabet. 

Din haveinteresse vil uden tvivl bringe dig mange glæder, og vi ser frem til at møde dig ved vore arrangementer. Her vil du træffe andre haveinteresserede, og det giver en dejlig fællesskabsfølelse om vores hobby:  HAVEN. 

I vores område er der p.t. ca. 600 medlemmer, hvis interesse og erfaringer med have er alsidige og varierede. Nogle er erfarne, andre er begyndere, nogle bruger gerne megen tid på havesysler, andre vil gerne have inspiration til at få en ”nem” have. Nogle deltager i vores arrangementer og andre ”nøjes” med at dele haveglæden ved at læse Haveselskabet magasin HAVEN. Uanset hvad, så er alle velkomne i Haveselskabet, uanset erfaring og hvilken type have og planter, man er mest interesseret i.

Lolland Falster afd. arrangerer året igennem forskellige aktiviteter – om sommeren åbne haver og udflugter – og om vinteren foredragsaftener med forskellige haveeksperter. Desuden 2 plantemarkeder om året – første eller anden søndag i maj plantemarked, p.t. er det Den Grønne Verden i Sølested (1. gang i 2021),  og anden søndag i august plantemarked v. park og naturområde i Kettinge (Kettinge Grusgrav).  

Arrangementerne bliver bekendtgjort i ”Kalenderen”, som udkommer med vores magasin HAVEN, men du kan også søge information herom på www.haveselskabet.dk. Klik på "Kalenderen" og søg område for at finde arrangementer nær dig, eller der, hvor du evt. skal på tur eller holder ferie næste gang. 

Alle haveinteresserede kan deltage i arrangementer under Haveselskabet, også ikke-medlemmer.

Den lokale Facebook-side for Lolland Falster afd. giver dig også mulighed for at holde sig ajour. Her kan du se omtale og billeder fra arrangementer, som er afholdte, og påmindelser om arrangementer, som snart løber af stablen (se link andet steds på hjemmesiden - Om afdelingen). 

Er du interesseret i at modtage elektronisk nyhedsbrev fra Haveselskabet – Lolland Falster afd., kan du henvende dig pr. mail til lf-haveselskab@hotmail.com

(lf = Lolland Falster)

Vi ses derude! 

Hilsen 

bestyrelsen for Haveselskabet – Lolland Falster afd.  

 

 

Bliv aktiv

Indsatsen i afdelingen ydes af frivillige kræfter og vi kan altid bruge flere.

Som medlem af Haveselskabet kan du stille op til den lokale bestyrelse, og være med til planlægning af arrangementerne i din lokale afdeling. Vi har også altid brug for frivillige kræfter, som kan hjælpe os med afvikling af arrangementerne. Jo flere, des bedre. Er du interesseret at vide mere, må du meget gerne kontakte en fra bestyrelsen: Du kan også blot møde op på generalforsamlingen eller til et andet arrangement. Vi glæder os til at tale med dig.

 

 

Havegrupper

Som medlem af Haveselskabet tilbydes du at blive del af en havegruppe sammen med andre i dit nærområde, som også deler din interesse for havelivet.

Som medlem af Haveselskabet tilbydes du at blive del af en havegruppe sammen med andre i dit nærområde, som også deler din interesse for havelivet. Meningen med en havegruppe er alene socialt samvær omkring haveglæden. Man kan skiftes til at mødes hos hinanden og gå på havevandring, dele frø eller må ske tage til afdelingens arrangementer sammen. Kunne det m åske være noget for dig, er du velkommen til at kontakte Sekretariatet på 45 93 60 00 for at høre om der allerede findes, eller kan etableres, en havegruppe nær dig.