Gå til hovedindhold
Haveselskabet Måbjerg Kreds
hyacinter i kreds
Fra afdeling/kreds

Den 11. november 2019, juleinspiration med Kirsten Pedersen, "Naturbinderiet".

Den 11. november havde vi den traditionsrige juleinspiration i Bibliotekssalen på Holstebro Bibliotek. Der var ca. 100 deltagere, og de fik fuld valuta for pengene.

Aftenens inspirator var Kirsten Pedersen fra "Naturbinderiet" i Mejdal. Og sikke en inspiration vi fik. Kirsten var, som vi tidligere har oplevet hende, fantastisk forberedt. Alt var nøje tilrettelagt, og vi fik masser af forskellige varianter af julepynt og -dekorationer. Det var ting, vi havde mulighed for selv at gå i gang med. Og så skal vi endda ikke ud og investere i nyt matriale. Kirsten brugte meget naturmatrialer men også lidt kugler og stjerner.

Der var pause undervejs i aftenens forløb, hvor alle kunne få strakt benene. Og så var der selvfølgelig det berømte julekagebord med julelækkerier og vin.

Efter Kirstens indlæg var der lodtrækning på indgangsbilletten om nogle af de smukke ting, Kirsten lavede i løbet af aftenen. Og de vakte selvfølgelig stor glæde hos vinderne.

Som det fremgår af de knap så gode billeder, var det nogle meget smukke ting, Kirsten lavede. Og der var da også stor begejstring for aftenens forløb og masser af roser til Kirsten fra deltagerne.

TUSIND TAK KIRSTEN og også en tak til det dejlige publikum.

Du kan se billederne ved at klikke på "galleri" nederst på forsiden.

Opskrift på julekagen finder du i den grønne cirkel (under "om kredsen") med navnet "madopskrifter".