fbpx Juleinspiration den 15. november 2018 | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Haveselskabet Måbjerg Kreds
så smuk, så smuk
Fra afdeling/kreds

Juleinspiration den 15. november 2018

Den 15. november 2018 er en dag vi sent vil glemme i Haveselskabet Måbjerg Kreds. Det blev et meget større arrangement, end vi havde regnet med . Men med hjælp fra ihærdige medlemmer lykkedes det at få det hele afviklet uden alt for meget grus i maskineriet. Lidt småproblemer var der med så mange mennesker, men vi håber at kunne løse dem til en anden gang.

Else Marie Andersen havde ved sin tilstedeværelse hidkaldt ca. 80 deltagere mere, end vi plejer at have til juleinspirationen. Og hun var det hele værd. Else Marie kløede på foran det store publikum med stor entusiasme, og hendes kunnen er der vist ikke nogen der længere tvivler på. Selv de sværeste ting gennemgik hun minutiøst, så flere nok skal hjem og prøve deres færdigheder af med nogle spændende nyheder.

Else Marie lagde stor vægt på naturens matrialer, og selv en lille underdanig grankvist kunne hun se det helt vidunderlige porentiale i. Hun fortalte os mange gange om vigtigheden af at råvarerne var i orden. Det skulle give et meget smukkere resultat.

Og et smukt resultat blev der ud af hendes arbejde med matrialerne. Det lille håndbundne juletræ kunne få selv en hærdet blomsterbinder til at få julelys i øjnene.

I pausen på inspirationsaftenen blev der budt på mousserende vin med hjemmebagte julekager til. Og det faldt i rigtig manges smag. Glemt var det store kaffe-kagebord, og opdækningen i Rådhushallen gav luft, så alle kunne komme til og samtidig få en snak med venner og bekendte om oplevelserne med Else Marie.

Aftenen sluttede med lodtrækning af Else Maries dekorationer samt nogle af hendes bøger. For at supplere op var der også forskellige andre gevinster, men glæden var nok størst over dekorationerne.

Endelig til sidst på en vellykket aften fik mange en snak med Else Marie, og en og anden købte en bog med hjem, for der var næsten udsolgt.

Tusind, tusind tak til Else Marie for en fantastisk aften. Og samtidig tak til deltagerne for deres tålmodighed i billetkøen og med vores små svipsere.

Allerede nu kan du bestille plads til næste års juleinspiratin den 11. november, og det bliver Kirsten Pedersen fra "Naturbinderiet", der kommer og giver sit bud på årets julepynt. Det er på samme nummer 30193633 eller via kredsens hjemmeside www.haveselskabet.dk/maabjerg, som det plejer at være.

God fornøjelse til alle med binderierne og god jul til jer.

se billederne fra aftenen ved at klikke nederst på siden under "galleri".