Gå til hovedindhold
Haveselskabet Måbjerg Kreds
smukke juledekorationer
Fra afdeling/kreds

Julemarked den 2. december 2018

Så er julen nær, for der har været julemarked i Mejrup Kultur- og Fritidscenter arrangeret af Haveselskabet Måbjerg Kreds.

Endnu engang var det lykkedes, at finde nogle utroligt spændende stadeholdere, der præsenterede sine varer på smukkeste vis. Det er med en vis stolthed, at vi fremviser denne store variation i udbuddet af varer. Og det ser også ud til, at publikum kan lide, hvad de ser. Der var i hvert tilfælde masser af besøgende på årets julemarked. Og mange af standene talte om pæne salgstal, hvilket jo er et "must", for at man har lyst til at fremvise sine varer.

Havekredsens medlemmer var atter mødt talstærkt op for at hjælpe med at få det hele til at køre. Heldigvis er der rutine bag hjælperne, og det skal der også være, når hele hallen skal gøres klar på ½ time. Ja, flot ikke - 54 stande og en tombola på en ½ time. Og heldigvis mødte de arbejdsomme op igen kl. 15.30, og vi fik pakket det hele ned i en fart. TUSIND TAK til alle jer stabile og ihærdige medlemmer. Uden jer - intet julemarked.

Selv parkeringspladsen er bemandet, så den store trafik på området glider en hel del lettere.

Fra dette sted skal lyde en glædelig jul samt et godt nytår til alle Måbjerg Kreds' medlemmer og til dem, der har deltaget i vore arrangementer i årets løb. Vi håber at se jer til de spændende arrangementer i 2019.

Se billeder fra julemarkedet ved at klikke forneden på siden under "galleri".