Gå til hovedindhold
Morbærsyltetøj. Foto: Istockphoto
Morbærsyltetøj. Foto: Istockphoto
Artikel for medlemmer

Mad med morbær

Et morbærtræ byder på små himmerigsmundfulde gennem flere måneder i sensommeren, og den vedvarende modning gør, at træet skal plyndres hver dag.
Maren Korsgaard - 
10. juli 2018

Friske morbær er suveræne at spise direkte fra træer, hvor de modner over en lang periode. Bærrene kan også bruges i syltetøj, saft eller som luksuiøs pynt til sommerens desserter.

Til det formål skal de plukkes meget forsigtigt, ganske kort tid før anvendelsen. Det er næsten umuligt at plukke dem, uden at de safter lidt. Du kan bruge en pincet om stilken, hvis det skal være meget fint.

Morbær er suveræne til marmelade,...

Vil du læse resten af indholdet?

Bliv medlem af haveselskabet og få adgang til en række artikler og medlemsfordele.

Påskekampagne

Magasinet HAVEN sætter her i marts fokus på forårsblomster, den nemme have, ukrudt og en ny serie: Med Karna Maj i køkkenhaven. Få 5 numre for 345 kr. – lige til foråret.