Gå til hovedindhold
Morbærsyltetøj. Foto: Istockphoto
Morbærsyltetøj. Foto: Istockphoto
Artikel for medlemmer

Mad med morbær

Et morbærtræ byder på små himmerigsmundfulde gennem flere måneder i sensommeren, og den vedvarende modning gør, at træet skal plyndres hver dag.
Maren Korsgaard - 
10. juli 2018

Friske morbær er suveræne at spise direkte fra træer, hvor de modner over en lang periode. Bærrene kan også bruges i syltetøj, saft eller som luksuiøs pynt til sommerens desserter.

Til det formål skal de plukkes meget forsigtigt, ganske kort tid før anvendelsen. Det er næsten umuligt at plukke dem, uden at de safter lidt. Du kan bruge en pincet om stilken, hvis det skal være meget fint.

Morbær er suveræne til marmelade,...

Vil du læse resten af indholdet?

Bliv medlem af haveselskabet og få adgang til en række artikler og medlemsfordele.

Kom til Cph Garden 2019

Fra 20. til 23. juni 2019 holder vi et brag af et haveshow i Ballerup. Gå ikke glip af årets største haveoplevelse.