Gå til hovedindhold
Morbærsyltetøj. Foto: Istockphoto
Morbærsyltetøj. Foto: Istockphoto
Artikel for medlemmer

Mad med morbær

Et morbærtræ byder på små himmerigsmundfulde gennem flere måneder i sensommeren, og den vedvarende modning gør, at træet skal plyndres hver dag.
Maren Korsgaard - 

Friske morbær er suveræne at spise direkte fra træet, hvor de modner over en lang periode. Bærrene kan også bruges i syltetøj, saft eller som luksuiøs pynt til sommerens desserter.

Til det formål skal de plukkes meget forsigtigt, ganske kort tid før anvendelsen. Det er næsten umuligt at plukke dem, uden at de safter lidt. Du kan bruge en pincet om stilken, hvis det skal være meget fint.

Morbær er suveræne til marmelade,...

Vil du gerne læse med?

Denne artikel er lavet til medlemmer af Haveselskabet

Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.

Kom med til Cph Garden 2022

Fra den 30. juni til 3. juli bliver du igen inviteret til Danmarks største haveshow: Haveselskabets Cph Garden i Ballerup. 4 dage med over 100 forskellige foredrag, 8 unikke showhaver designet af udvalgte havedesignere til lejligheden, haveoplevelser, skønne stande og meget mere. Når billetten er købt, er der gratis adgang til alle foredrag.