Gå til hovedindhold
Stand
Artikel - Cph Garden

Mange spændende salgsstande

Lad dig friste. Vi tilbyder opbevaring i "Plantehotellet" -og det vil være muligt at få hjælp til at transportere dine indkøb ud til bilen.
søn. 16. okt. kl 16:00

Oplev en variation af salgsstande:

  • fra små planteskoler - til kæder af planteskoler,
  • fra praktiske haveredskaber til smukke havemøbler
  • fra unika havekunst til italienske haveskulpturer
  • fra små specialforeninger til større interesse organisationer.

Mød Silvan, Gardena, Juliana Drivhuse, NemaSlug Sneglebekæmpelse, Louis Poulsen, Århus Cement Fabrik, Haddonstone, Nykilde, Overdam Planteskole, Gisselfeld Paradehus, Champost og Tagtomat, IBF, Gudrun Sjøden og Nykilde Frø (Grønne tage)

Se den foreløbige udstillerliste her

Cph Garden præsenteres i samarbejde med Silvan, der har en stor stand, hvor de har inviteret flere af deres samarbejdspartnere med til Cph Garden. 

Alle salgstande vurderes og belønnes af en professionel jury professionelle tildeles fra 1-5 stjerner. 

Havearkitektur

Der er næsten udsolgt af stande - skal du være med?

Priser på udstillingsstande: Fra 6 kvadratmeter til 5.995 kr. til standpladser over 50 kvadratmeter til kr. 395 pr. kvadratmeter. Priserne er excl. moms.

Vil du være i selskab med andre professionelle inden for havebranchen, så send en mail til Kristina Langberg eller  Anne-Sofie Westermann fra Frontmedia, der varetager standsalget og hør mere om standene og muligheder for forskellige typer af samarbejde.

Tekniske kort med placering af stande fremsendes efter aftale:

Du vil møde mange af dine kolleger, der allerede har sat sig på specielle standplaceringer herunder f.eks. Silvan, Juliana, Gardena, Willab Garden, OneLeg, Stihl Danmark og Nelson Garden for blot at nævne nogen af dem. Ca. 90 % af standarealet er alle solgt.

Læs mere om hele aktiviteten i Cph Garden brochuren her. 

Glæd dig til Cph Garden

Fra 21. til 25. juni inviterer Haveselskabet sammen med Silvan til stort haveshow i Valbyparken. Meld dig ind i Haveselskabet og få billetten til halv pris.
Luk

Find din afdeling

Vælg et område på kortet