Gå til hovedindhold
Artikel - Om Haveselskabet

Medlemsbetingelser for Haveselskabet

Her kan du læse medlemsbetingelserne for Haveselskabet.
09. december 2015

Indmeldelse

Meld dig ind i Haveselskabet og få medlemsmagasinet Haven 10 gange om året. Få adgang med særpris til over 1000 arrangementer om året, adgang til gratis rådgivning pr. telefon eller e-mail, haverejser og mange andre medlemsfordele og rabatter.

Meld dig ind her

Kontakt

Medlemsservice telefon 45 93 60 00 mandag til torsdag kl. 9.00-15.00 / fredag kl. 9.00 - 14.00 eller døgnet rundt på e-mail medlem@haveselskabet.dk

Gavemedlemskab

Alle kan give et gavemedlemskab og betale for en andens medlemskab. Vi kan sende et flot gavekort direkte til gavemodtager eller gavegiver efter eget valg. Skal bestilles senest 7 arbejdsdage før. Opkrævning sendes til gavegiver. Magasinet Haven og andre produkter tilbudt af Haveselskabet sendes til gavemodtager.

Gavemedlemsskab kan standse ved periodes ophør eller fortsætte automatisk med samme modtager og betaler, hvis det ønskes.

Er der i Haveselskabet ikke modtaget betaling for medlemsskabet, oppebærer medlemmet ikke stemmeret ved generalforsamlinger.

Karenstid

For at undgå misbrug af medlemsbetingelser og sikre ens politik i alle afdelinger og kredse, gælder det at rabatterede kampagnetilbud, belønning for medlem hverver medlem og rabat på gavemedlemsskab kun gives til nye medlemmer. Ved nye medlemmer forstås en husstand, der ikke har været medlem inden for de sidste 6 måneder.

Brug af mail

Ved indmeldelse i Haveselskabet gives samtidig tilladelse til, at den lokale kreds og/eller afdeling, hvortil man hører via sit postnummer eller hvortil man har ønske om at høre til, må rette henvendelse angående arrangementer, invitationer til kurser, foredrag m.m. pr. mail eller brev.

Varighed og opsigelse

Medlemskab fortsætter løbende indtil det opsiges.  Evt. kampagnetilbud fortsætter efter introduktionsperiodens udløb til den til enhver tid gældende normalpris.

Gavemedlemskab standser som udgangspunkt ved ophør, hvorefter gavemodtageren modtager tilbud om fortsættelse. Gavegiver kan vælge gavemedlemskab med automatisk fornyelse.

Opsigelse

Opsigelse skal ske til telefonisk 45936000, pr. brev eller e-mail: medlem@haveselskabet.dk. Det er ikke gyldig opsigelse blot at undlade at betale. Opsigelse skal ske senest en uge efter modtagelse af opkrævning af næste periode, gerne før.

Data på tidligere medlemmer gemmes til eventuel senere brug. Disse data kan slettes, hvis det ønskes.

Aftaler om medlemskab indgået ved fjernsalg er omfattet af lovens regler om fortrydelsesret. Nye medlemmer har 14 dages fortrydelsesret efter modtagelse af bekræftelsesmail eller første opkrævning.

Betaling og rykkere

Der betales forud og inden udløbet af en periode udsendes automatisk opkrævning for den kommende periode. Fornyelse af medlemsskabet sker automatisk ved betaling af opkrævning. Medlemskabet opkræves ved tilsendelse af indbetalingskort sammen med magasinet Haven eller via Betalings-Service (BS). Ved udsendelse af rykker opkræves et administrationsgebyr, der dog bortfalder ved umiddelbar betaling.

Nets

Der er tid at spare ved at lade pengeinstitutternes Betalings Service (Nets) klare opkrævningen. Tag betalingskortet med i banken og få dem til at ordne det eller tilmeld dig på her. Husk at opgive Haveselskabets PBS nr.: 00012106 / deb.gr. nr.: 00001

Flytning

På posthuset kan du få flyttepostkort og en flytteblanket, hvor du giver Post Danmark besked om din flytning. Du kan vælge at udfylde og aflevere flytteblanketten med det samme på posthuset. Husk at medbringe legitimation. Når du melder flytning til Post Danmark, eftersendes brevpost til din nye adresse fra første dag. Både når det er et permanent adresseskift og når det er et midlertidigt adresseskift. Det er gratis at få eftersendt sin post. Du kan ikke få eftersendt magasinet til udlandet. Husk at melde flytning til Post Danmark senest 5 hverdage, før eftersendelsen skal træde i kraft.

Nyhedsbrev

Alle medlemmer modtager Haveselskabets nyhedsbrev på e-mail. Hvis vi ikke har din mail, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet nederst på hjemmesiden. Hvis du ikke ønsker nyhedsbrevet kan du melde fra hos medlemsservice.

Giv dig selv en romantisk gave

Stort tema om romantiske haver. Forkæl dig selv med magasinet HAVEN og få et par rosenhandsker og en håndcreme med som ekstra gave.
Luk

Find din afdeling

Vælg et område på kortet
Tilbage til alle afdelinger

Vælg afdeling eller kreds