Gå til hovedindhold
Fra venstre: 'Nora Barlow', Aquilegia vulgaris og 'Black Barlow'. Foto: Wickimedia
Fra venstre: 'Nora Barlow', Aquilegia vulgaris og 'Black Barlow'. Foto: Wickimedia
Artikel - For medlemmer

Medlemstilbud: Tre skønne akelejer

Få et godt tilbud på en pakke med tre flotte akelejer: Almindelig akeleje, Nora Barlow og Black Barlow.
29. maj 2018

Almindelig akeleje, Aquilegia vulgaris, er den skønneste staude. Den er smuk, hårdfør, dækker af for ukrudt, og den er både robust og elegant. Den gør sig godt i et forvildet skovbed i let imrende skygge og den gør sig godt i solen.

Den sår sig selv frivilligt, men uden at blive et problem, da den er nem at fjerne på uønskede steder. Den sætter mange frø, som man kan forære væk til højre og venstre. Og den slår aldrig fejl. Det er den nemmeste staude til dig, som bare gerne vil have succes i haven. 

Den er også lidt uforudsigelig. Man ved aldrig helt, hvor den er flyttet hen, og havde den ikke en anden kulør sidste år? Pludselig dukker den op i den anden ende af bedet, men man tilgiver den, når den folder de lidt generte, nikkende blomster med de ne nektarsporer ud. Hele maj og juni svæver blomsterne på lange stilke over det grønne, og så er det blevet sommer i Danmark. 

Sådan bestiller du pakken

Bestil pakke med følgende tre skønne akelejer:

  • Almindelig akeleje, Aquilegia vulgaris
  • Aquilegia 'Black Barlow'
  • Aquilegia 'Nora Barlow'.

Medlemspris: 79 kr.
(Vejl. udsalgspris 109 kr.)

Pakken kan bestilles i Haveselskabets webshop

Bliv medlem af Haveselskabet

Få rådgivning, magasinet HAVEN og masser af haveglæde. Bliv medlem i 6 måneder og få en lækker havehåndcreme med som velkomstgave. Din pris: 345 kr.