Gå til hovedindhold
Åben Have

Nina Ewalds have Holte er fyldt med ideer og spændende sammensætninger. Ikke mindst stauder, græsser og roser. Flest af de gammeldags, duftende sorter. Cedertræsdrivhus og bigård i køkkenhaven.

Midt på sommeren står roserne i fuldt flor, staudebedene blomstrer og bierne summer.

Salg af planter fra haven

Haven er handicapvenlig

Åbningstider 
Pris 
0 kr.
Medlemspris 
0 kr.
Beskrivelse af haven 

I havebogsforfatter Nina Ewalds og Georg Messmanns have sker der noget nyt hvert år. Den er ikke ret stor, kun små 600 m2. Men vi eksperimenterer altid med former og farver. Med udgivelsen af Ninas bog DESIGN MED GRÆSSER - MERE NATUR I HAVER OG ANLÆG er dernaturligvis også her fokus på græsser og har plantet masser af spændende sorter.
Hvert rum i haven har sit særpræg – beplantet med løgvækster, stauder, græsser og klippede buksbom. Meget vokser i højbede. Herudover er haven fyldt med roser, bl.a. mange af den gammeldags slags. Vi har flere portaler med roser og klatreplanter samt en rosenbuegang. Endvidere er her en lille køkkenhave med drivhus og Georgs bigård.
Haven rummer mange hyggelige afdelinger samt kroge og hjørner med inspirerende tableauer og finurligheder – ligesom man kan se flere små og større projekter, der i tidens løb er blevet vist i diverse magasiner og bøger.
Der er salg af planter fra haven samt bøger, blade og haveting.

Adresse 
Skolevej 8
2840 Holte
Kontakt 
Nina Ewald