Gå til hovedindhold
Åben Have

Bruuns Have

Orangeri, pergola, 4 spejlbassiner, duer, skovhave, vilde have, potteskur, krukkehave, drivehus, Karup å, shelter, sø

Mad må medbringes

Haven er handicapvenlig

Åbningstider 
Pris 
50 kr incl kaffe og kage
Medlemspris 
50 kr incl kaffe og kage
Beskrivelse af haven 

Bruuns have er en spændende landbohave på 7000 m2, inspireret af den engelske cottage stil, hvor vi forsørger at have en afslappet stil, med mange haverum og over 100 siddepladser. Vi har en fantastisk udsigt ned over engen til Karup å, som også giver et dejligt rum til haven og hvor dådyr, rådyr, ræve, fasaner, duehøge, fiskehejre lever. Vi har shelter, 4 spejlbassiner, en pergola, et orangeri og et drivhus, samt en have hvor der er lagt 15000 løg, vi har et 100 m langt lavendelbed. Vores efterhånden 6 årige gammel skov, har et stisystem med flotte vilde græsser, hvor der er en lysning med en lille jernpavillon. Ligeledes har vi et dejligt dueslag med hvide duer, som giver et romantisk islæt i haven. Masser af blomstrende bede omkranset af enten hække, sten eller jern. Vi har et haverum med et 9 meter langt spejbassin, omkranset af guldregn, staudesalvie og allium, derudover et par små jernbede, som indholder et romantisk islæt. Derudover findes der 3 andre spejbassiner i hver af deres haverum. I den vilde have, er der et lille potteskur og to bistader. Vi har fået renoveret søen og har en shelter, så vi kan nyde naturen fra tættest hold om aftenen og natten...
Vi har et lille galleri, som samtidig bliver brugt til kursusrum for anderledes dekoration og hvor der bla er udstilling og salg af krukker, diverse andre haverelaterede ting og billeder. Jeg har også en blog http://bruunshave.dk/, er på instagram og facebook, hvor jeg lægger indlæg ind omkring haven, blomster, dekorationer, stilleben/opstillinger, genbrug, havebesøg og hvor jeg arbejder meget med det feminine, rå, romantiske og rustikke stil.

Adresse 
Egebjergvej 32 B, Vridsted
7800 Skive
Kontakt 
Margit Bruun
24631207

Hold selv Åben Have

Har du lyst til at vise din have frem for andre haveinteresserede? Tilmeld din have til Åbne Haver og Havefestival 2018.