Gå til hovedindhold
Åben Have

Gittes haveunivers

Gå på oplevelse i en anderledes og inspirerende byhave på 1400 m2, med mange kreative løsninger og 1000 planter.

Kaffe/Kage kan købes

Hunde er velkomne

Mad må medbringes

Åbent efter aftale

Salg af planter fra haven

Haven er handicapvenlig

Deltager i Havefestival 2022
14. august 2022
Se åbningstider nedenfor
13. august 2022
Se åbningstider nedenfor
Åbningstider 
Pris 
20 incl kaffe og kage
Medlemspris 
20 incl kaffe og kage
Beskrivelse af haven 

Vi (Jens og Gitte) har gennem flere år forvandlet en kedelig villahave til en skøn lille oase, der bare emmer af ro og fred, og forvandlingen fortsætter, det ene projekt er ikke færdigt, før det næste er klart på tegnebrættet. Tonsvis af kampsten er kommet til, jord er flyttet rundt, der et tømret og muret, og der er plantet tusindvis af planter.
I dag indeholder haven små stier, der føre dig rundt i haven til bl.a. gårdhave med sydlandsk stemning, standhave, bålplads med muret bænk, hvor en bæk risler sagte forbi, og videre forbi troldeskoven (med mere end 70 trolde), videre rundt om Pottehuset og op langs nyeste projekt, en Pergola med blåregn, samt en lav "kampstens"væg bygget i ren beton. Desuden er der Legehus, som i dag fungere som lysthus, med egen hyggelig brostensbelagt gårdhave, Espalier og et par små huse bla. et Karlekammer.
Ved havens sydvendte terrasse ligger den 30 m3 store sø, der udover byder haven på en mindre sø(der forventes at blive lavet om her i 22), samt flere små vandhuller. Over alt i haven er der siddepladser, hvorfra haven kan nydes, og alle steder er der små finurlige indslag.
Havens mange planter består hovedsageligt af stedsegrønt og hosta. Hosta er Gittes helt store lidenskab, og samlingen har rundet 400 forskellige.
Du kan se mere om haven på facebook Gitte Nielsen eller på instagram @gitteshaveunivers.
Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores lille univers.

Adresse 
Banevej 29
9300 Sæby
Kontakt 
Gitte Nielsen
28293760