Gå til hovedindhold
Ved Cph Garden 2017 vandt Marie Christensen en Award i kategorien "Bedste haveblog" for sin haveblog Livsnyderhaven.dk
Ved Cph Garden 2017 vandt Marie Christensen en Award i kategorien "Bedste haveblog" for sin haveblog Livsnyderhaven.dk
Artikel - Cph Garden 2019

Hvem fortjener en Cph Garden Award?

Ved Cph Garden 2019 uddeler Haveselskabet igen Cph Garden Award i fem forskellige kategorier. Hjælp os med at vælge hvem eller hvad, der skal nomineres inden 1. februar.
01. november 2018

Der sker så meget i haveuniverset – interessante mennesker, der er værd at følge, nye initiativer og events, der lokker, spændende produkter og bøger dukker op. 

Er der nogen eller noget, du synes, fortjener en særlig anerkendelse, så er det nu, du har muligheden for at gøre opmærksom på det ved at nominere en kandidat til Cph Garden Award 2019. 

Bittens Have i Universe Sciencepark blev kåret som vinder af Cph Garden Award 2017 i kategorien "Bedste haveoplevelse"

Kategorierne er:

  • Bedste haveredskab
  • Bedste haveblog
  • Bedste haveoplevelse
  • Bedste nyhed
  • Bedste grønne profil

Når vi har modtaget alle nomineringer, udvælger vi de kandidater, der har fået flest nomineringer inden for hver kategori. De går videre til selve afstemningen, der vil foregå her på vores hjemmeside. 

Vinderne afsløres på Cph Garden 2019 og hædres med Haveselskabets Cph Garden Award.

I 2017 vandt beskærersaksen Felco 6 Cph Garden Award kategorien "Favoritredskab".

Sådan nominerer du en kandidat

Alle har mulighed for at nominere kandidater til de fem kategorier, og man må gerne nominere flere. Sidste frist for at nominere er 1. februar 2019. 

Send os en mail med dit forslag til en kandidat. Skriv det fulde navn på den/det, du vil nominere og inden for hvilken kategori. Send mail til: cphgardenaward@haveselskabet.dk

Du kan også klikke på dette link og udfylde skemaet

Blandt alle dem, der nominerer og oplyser deres mailadresse, trækker vi lod om 10 stk. af Haveselskabets smukke kalender for 2019 til en værdi af 169 kr.

Se vinderne af Cph Garden Award 2017

Få magasinet HAVEN

Vi skyder det nye haveår i gang med stort tema om havedesign, der virker, og en reportage fra en vidunderlig have med 300 georginesorter. Lær at pode syren, få en guide til at dyrke peberfrugt, et beddesign til et skønt staudebed i grus - og meget mere.