Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Besøg på Hybengaarden

Kredsen besøger Hybengaarden v. Jerslev hvor Annette- og Henrik Sørensen viser os rundt i deres marker og produktion

Havekredsen besøger Hybengaarden v. Jerslev hvor Annette- og Henrik Sørensen viser os rundt i deres marker og produktion.

Virksomheden Hybengaarden er skabt på gården ”Holtet” som Annette og Henrik overtog i 1984. I perioden frem til 2014 var der primært svineproduktion på gården.

De første hybenbuske blev plantet i 1990 og marmeladeproduktionen blev en stadig større del af deres hverdag. I dag bruger de al deres tid på bær, marmelade og andre produkter.

En del af råvarerne dyrker de selv, især hyben, rabarber, æbler og hyldeblomst. Andre råvarer køber de fortrinsvis fra danske producenter, også selvom danske råvarer er dyrere end udenlandske, men da smag og farve er bedre, passer det bedre til deres kvalitetskrav. Ud over egenproduktionen køber de friske jordbær, blommer, æbler, blåbær, solbær, ribs, kirsebær og stikkelsbær til deres marmelader og andre produkter.

Der vil være mulighed for smagsprøver og køb af deres produkter.

Hybengaardens hjemmeside: www.hybengaarden.dk/

Arrangementet er for alle, så tag gerne venner og bekendte med.

Har du lyst til at være med, men har ikke selv mulighed for at køre, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen, så finder vi nok et par ledige pladser i en bil.

Håber vi ses til en hyggelig aften på Hybengaarden.


Find arrangement

Hummelhedevej 102 Jerslev 9740 - | Åben i Google Maps