Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Om os

Kredsen har hjemsted i Dybvad - Dronnninglund området, og afholder typisk sine arrrangementer i Dronninglund og omliggende byer.

Kredsen arrangerer flere forskellige arrangemneter såsom, foredrag, blomster og juledekorationer, virksomhedsbesøg, havevandringer, åbner haver og større udflugter.
Kredsen udgiver årligt et program som sendes til alle medlemmer, desuden er vi på  internettet og Facebook.( evt link) Desuden er der et godt socialt samvær ved vores arrangemneter uanset alder og der er et konstruktivt samarbejde med Sæby havekreds. 

 

Bliv aktiv

Vi kan altid bruge ekstra hænder i Dybvad-Dronniglund - både i bestyrelse og som frivillig hjælper, læs mere

I bestyrelsen i Dybvad-Dronninglund kreds planlægger og afholder vi en  mængde arrangementer og åbne haver hvert år. Der er mange forskellige typer af opgaver at tage fat på, og måske du synes det sjovt at koordinere, eller finde på hvad der skal ske, bage kage, kontakte lokalpressen eller noget helt andet, som vi endnu slet ikke har tænkt på. Er det måske noget for dig at være aktiv i kredsen, er meget velkommen til at kontakte bestyrelsen enten ved at klikke på menupunktet Kontakt, eller møde op til et vores arrangementer. Vi glæder os til at hilse på dig.