Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Om Sindal og Omegns Kreds

Sindal og Omegns Havekreds er en aktiv, lokal kreds af Haveselskabet.

Kredsen, der startede under ”Det Jyske Haveselskab” for mere end 40 år siden, dækker et forholdsvis stort geografisk område, fra Tversted i nord til Lendum og Stenhøj i syd, samt fra Astrup og Lørslev i vest til Tolne og Mosbjerg i øst. Her er Sindal og Bindslev de to største bysamfund, omgivet af store landområder med mange mindre landsbysamfund, som hver især er gode medspillere i foreningssammenhæng.

Der er ca. 100 medlemmer af havekredsen.

Kredsen har til formål, gennem et aktivt foreningsliv, at virke for bevaring, udvikling og fornyelse af havekulturen, samt formidling af interesse og forståelse for en alsidig og bæredygtig anvendelse af jorden omkring vore boliger.

Kredsen bestræber sig på, løbende at afholde spændende og inspirerende arrangementer, som kan medvirke til både at dele erfaringer og udbrede nye ideer. Det kan være foredrag, om aktuelle emner, besøg i interessante haver og anlæg, planteskolebesøg, åbne haver, udflugter m.m.  Arrangementerne henvender sig til alle interesserede, både erfarne medlemmer og nye, måske kommende medlemmer.

Foruden omtale i medlemsbladet ”Haven” udsender kredsen årligt et aktivitetsprogram, som også fremlægges på planteskoler, biblioteker og andre offentlige steder. Der ud over udsendes nyheds- og informationsmails til alle der har opgivet mailadresse og vist interesse for havekredsens arrangementer.

Der er ligeledes oprettet en gruppe på Facebook, hvor interesserede kan optages.

Havekredsen er desuden til stede, med information, ved adskillige større offentlige arrangementer i lokalområderne.

Man er altid meget velkommen til at henvende sig til Sindal og Omegns Havekreds. Du finder navne adresser og tlf. numre på bestyrelsen andetsteds her på siden.