Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Georginer i blomst. Foto: Pixabay

Om os

Mød os på plantemarkedet i Hedelund Brønderslev den 13. maj og 20. august fra kl. 9-12. Vil du sælge planter, så kontakt bestyrelsen

 

Haveselskabets Afdeling Nordjylland dækker området nord for Limfjorden undtagen den vestlige del. Desuden hører der to kredse syd for Limfjorden til afdelingen.

Afdeling Nordjylland er én af Haveselskabets 18 afdelinger. Afdelingen er delt op i følgende 15 lokale  kredse:
 
Aalborg, Brønderslev, Dybvad-Dronninglund, Frederikshavn, Hals, Hammer Bakker, Hjortdal-Fjerritslev, Hjørring, Jammerbugt, Løkkenvrå, Midthimmerland, Nibe, Sindal og omegn, Sæby og Åbybro.
 
Vores afdeling repræsenterer de 15 lokale kredse i Haveselskabet og skal således være bindeled mellem de lokale bestyrelser og medlemmer til sekretariatet og Hovedbestyrelsen.

 

Bliv aktiv

Kunne du tænke dig at være aktiv i Haveselskabet Nordjylland?

Du er megtet velkommen til sammen med os andre at drive alle de mange spændende aktiviteter i Haveselskabet Nordjylland. Der er altid brug for ekstra hjælp hvad enten du vil stille op som medlem af en af kreds bestyrelserne, eller du gerne vil være med til at afholde enkelte arrangementer. Der er masser af opgaver, og vi gør meget ud af at have det hyggeligt sammen.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi laver, er du velkommen til at tage fat i en fra bestyrelsen i den kreds, hvor du hører til, og fortælle om dine ønsker.

Så er der helt sikkert også plads til dig. 

 

Havegrupper

Vil du være med i en lokale havegruppe?

Som medlem af Haveselskabet har du mulighed for at blive del af en havegruppe i nærheden af, hvor du bor. En havegruppe er en gruppe medlemmer, som på skift mødes hos hinanden til en kop kaffe, og deler haveinteressen. I kan se hinandens haver, give gode råd og ideer til haveejeren, måske bytter I lidt planer eller frø, og tager sammen ud til åbne haver. Det er muligheden for at møde andre, som deler samme interessere og måske det bliver til nye havevenner.

I skal ikke være flere end, at I kan mødes privat underhyggelige former.

Hvis det måske er noget for dig, er du velkommen til at kontakte Karina Blixenfeldt i Haveselskabets sekretariaet på mail kb@haveselskabet.dk

eller telefon 45 27 11 02. Karina ved om, der allerede er en gruppe i nørheden af, hvor du bor eller om der er andre interesserede, så en ny gruppe kan etableres.

VI glæder os til at høre fra dig.