Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Giv pindsvinet et bedre haveliv!

Danske pindsvin har alvorlige helbredsproblemer. Hjælp pindsvinene til et bedre liv i haven. Mød pindsvineforskeren

Mange haveejere oplever at pindsvinet er blevet en sjældnere gæst i haven. Det var en af grundene til, at pindsvineforsker Sophie Lund Rasmussen (Dr. Pindsvin) i 2016 startede Det Danske Pindsvineprojekt. Ved at bede befolkningen indsamle og aflevere døde pindsvin fik hun indleveret 697 døde pindsvin fra hele landet, som kunne undersøges nærmere. Undersøgelsen af de døde dyr ville kunne give viden som ikke umiddelbart kunne fås ved at studere de levende pindsvin. Resultaterne viste bl.a. at danske pindsvin er ramt af indavl, dårlige tænder, resistente bakterier og ofte har stort indhold af giftstoffer i kroppen. Undersøgelsen gav også resultater som måske kan bruges til at forstå udviklingen af cancer hos mennesker.

Sophie Lund Rasmussen vil fortælle om sine undersøgelser, både af levende pindsvin som følges med radiopejler og sine fund ved undersøgelsen af de døde pindsvin. Hun vil også give viden om hvordan man skaber de bedste muligheder for at få pindsvin til at trives i haven. Hvordan kan ideelle levesteder for pindsvinet i haven designes og hvorfor er pindsvinet et vigtigt pattedyr i haven. Hvad må man fodre pindsvin med, og hvad gør man hvis man finder et sygt pindsvin.

Hent arrangement som PDF

Find arrangement

Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3 Farum 3520 - | Åben i Google Maps