Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

En-dags bustur til Sverige

Vi drager afsted i samlet flok og besøger tre smukke og inspirerende haver i Markaryd i Småland.

Vi kører med bus fra Birkerød lørdag morgen med opsamling på parkeringspladsen ved Birkerød Bibliotek, der ligger i gåafstand fra Birkerød Station. Herfra kører vi via Øresundsbroen mod Sverige. Her skal vi besøge tre meget forskellige haver. Én ligger midt i byen og er opdelt i forskellige haverum. Den anden er en have, hvor der eksperimenteres med forskellige haveelementer. Den tredje ligger ned til Lagan og er delvis naturgrund.

De tre haver:

  1. Tommys have: En intensiv og prisvindende villahave på ca. 800 kvadratmeter, som man næsten kan fare vild i. Damme, fisk, tomathuse, mange forskellige haverum, havekunst og et stort udvalg af buske, blomster og træer.
  2. Lucas' have: En slumrende villahave, der for 3 år siden blev vakt til live igen, med unge træer, nye blomsterbede og en nyplantet hæk, en pilehytte, køkkenhave, bakkekultur og drivhus. Nøgleordene er spontanitet, cyklus og mangfoldighed!
  3. Lennarts have: 24.000 kvadratmeter med beplantninger, drivhuse, bøgebakke, dæmninger, broer og mange træer. Det er en have, der er opstået spontant - en blanding af velordnet og vildt.

Der er plads til 45 deltagere. Turen gennemføres ved min. 30 deltagere. 

Efter tilmelding fremsendes betalingsoplysninger, og først når betaling er modtaget er pladsen reserveret og tilmeldingen gældende.

Program i hovedtræk:

8.00: Afgang Birkerød; P-pladsen ved Biblioteket

10.30 - 13.00: Havebesøg

13.00 - 14.30: Frokost

14.30 - 15.40: Havebesøg

18.00: Forventet ankomst til Birkerød

Detaljeret program fremsendes ved tilmelding.


Find arrangement

P-Pladsen ved Birkerød Bibliotek, Stationsvej 38 Birkerød 3460 - | Åben i Google Maps