Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Frø på Græsted bibliotek

Gratis frø på biblioteket i Græsted igen i år

I en del år har Tine Foss Henriksen samlet frø i sin have, og hvert efterår har hun foræret dem væk på det lokale bibliotek i Græsted. Der er ca. 90 forskellige slags frø, som stilles frem i skåle med tydelig mærkning af navn og billeder, og de plejer at stå der i 2 - 3 uger.  Frøene er overvejende fra stauder og sommerblomster og nogle få spiselige arter.

Tine forsøger år for år at få flere og flere hjemmehørende arter med. Det har hendes interesse og så er det godt for biodiversiteten. Der er pt. frø af 24 hjemmehørende arter.

Det hele er stillet frem nu på Blik- Græsted Bibliotek; Græsted Stationsvej 10. Lige midt i skolegården. Tjek åbningstider på nettet eller opret dig som bruger. Frøene bliver fjernet igen fra den 25. 11.  

Med venlig hilsen 
Tine Foss Henriksen
26736063


Find arrangement

Græsted Stationsvej 10A Græsted 3230 - | Åben i Google Maps