Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Søndagsudflugt til Fyn

Søndagsudflugt til Fyn med Haveselskabet Struer Kreds Søndag den 11.juni 2023 kl. 7:00 til kl. 22:00

Afgang med bus fra Struer Energipark kl. 07.00.

Udflugten i år går til det frodige Fyn hvor haverne ofte er en uges tid foran os med hensyn til blomstring og frodighed.

Vi kører med Venø Bussen og der er tale om en pakkepris hvor Haveselskabet Struer Kreds står for transport, entréer og forplejning under hele turen.

På vej mod Fyn stopper vi op i Tante Jannes Have, en spændende have hvor Den Gamle Gartner Bent og Marianne ta’r imod og glæder sig til en god havesnak. Haven er en inspirations- og idehave med rigtig mange forskellige planter og mulighed for at købe specielle haveplanter.

Vi serverer morgenkaffe under besøget.

Turen fortsætter til Søllested Gl. Præstegaard hvor Lise og Steffen byder velkommen i en 6.600 m2 have. Et par 100-150 år gamle træer i kombination med smuk beplantning i store opdelte rum giver lange smukke kig og en dejlig atmosfære i haven.

Under vores 2½ times ophold er Havekredsen vært ved vor velkendte og roste frokost med vin, øl og vand.

Vi slutter af med besøg hos Spansklærerens Have i Asperup ved Brenderup, nok en af de mest spektakulære haver på Fyn. Inspireret af spansk kultur bygget op fra en tidligere hestefold er der skabt en utrolig flot mangfoldighed med mange rum i en stor have på ca. 2900m2 over en periode på ca. 21 år.

På hjemturen er Struer Havekreds vært ved en lækker middag på en hyggelig kro. Her betaler man selv for drikkevarer.

Vi forventer at være i Struer ca. kl. 22.

Pris 950 kr. for medlemmer og 1.100 kr. for ikke medlemmer.

Betaling for turen til Sparekassen Danmark på konto 9070 1628466226 senest den 12. maj 2023.


Find arrangement

Struer Energipark Struer 7600 - | Åben i Google Maps