Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Juledemonstration

Juledemonstration Onsdag den 15. november kl. 19 til kl. 22. Struer Energi Park Morten Andersens Passage 7, 7600

Det er lykkedes os at få en aftale med blomsterdekoratør Hanne Utoft fra  Skanderborg. Mange vil kende hende fra hendes samarbejde med Claus Dalby på Facebook, hvor de to - ikke kun i 2022, men også i 2023 – uge efter uge op mod jul, har vist dekorationskunst af højeste karat, og har fremstillet de smukkeste dekorationer med masser af naturmaterialer fra skov og have.

Hanne Utoft er utrolig kreativ og dygtig. Især hendes måde hvorpå hun bruger naturens herligheder i sine kreationer, giver anledning til den største respekt.

Vi har besluttet ikke at sælge amerikansk lotteri. I stedet bliver alle de fremstillede dekorationer og buketter bortloddet på indgangsbilletten.

I pausen serveres kaffe og kage, og der er salg af naturmaterialer og friskklippet gran fra Klosterheden, samt julestjerner fra Gartneriet i Lemvig.

Lemvig-Tangsø Kreds er inviteret til arrangementet.

Entre´ inkl. kaffe og kage:

150 kr. for medlemmer

200 kr. for ikke medlemmer.


Find arrangement

Struer Energipark Struer 7600 - | Åben i Google Maps