Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Svejsekursus

Lørdag den . 10. februar 2024 kl. 9 til kl. 15, Thyholm Olieservice, Suurkjærvej 6, Floulev, Thyholm

Har du lyst til at lære at svejse dit eget plantestativ, der kan bruges som støtte for havens planter, eller er det andre emner i jern, der har din interesse, så får du igen muligheden.

Kurset er en gentagelse af et tilsvarende kursus tidligere år, hvor der var 30 deltagere og et stort antal på ventelisten.

Der er masser af professionel instruktørhjælp og vi tilbyder kursus for 10 hold med 3 kursister på hvert hold.

Der vil være arbejdstegninger og beskrivelser af flere forskellige modeller.  Thyholm Olieservice udlåner svejsebriller og deltagerne skal selv medbringe passende påklædning, solide arbejdshandsker og kraftigt fodtøj.

Vi starter med kaffe og rundstykker og kl. 12:00 serveres smørrebrød.

Kurset slutter kl. 15 med kaffe og kage.

Pris inkl. Traktement:

300 kr. for medlemmer

375 kr. for ikke medlemmer

Anvendte materialer afregnes efter vægt med Thyholm Olieservice.

Begrænset deltagerantal.

Tilmelding nødvendig til Henning Pedersen –

Mail: hpstruer@youmail.dk eller 2928 8515

Betaling for deltagelse til Sparekassen Danmark på konto 9070 1628466226 senest den 20. januar 2024.


Find arrangement

Suurkjærvej 6 Thyholm 7790 - | Åben i Google Maps