Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Om os

Haveglæde og haveinspiration er bærende elementer i Thisted Havekreds’ aktiviteter.

Haveglæde og haveinspiration er bærende elementer i Thisted Havekreds’ aktiviteter.

Thisted Havekreds er en del af Nordvestjylland Afdeling i Haveselskabet, og den dækker den nordlige del af Thisted Kommune, hvor der både er tyndt befolkede områder, men også aktive byer og landsbyer samt en del af Nationalpark Thy. På den baggrund repræsenterer havefolket i området også mange typer haver, der spænder fra store landbohaver, parcelhushaver med forskellige interesseområder til skovhaver.

Havekredsen stimulerer haveinteressen for medlemmer og ikke medlemmer gennem åbne haver, plantebytte/salg, foredrag og i samarbejde med nabokredse arrangeres udflugt, plantemarked og foredrag. Medlemmer tilbydes kursus, som i 2017 handler om at opleve og bruge din natur.
Hvert år udgiver Thisted Havekreds et medlemsblad, hvor alle tilbud er præsenteret, men indtil videre kan man også opleve nuværende og tidligere aktiviteter og billeder her på siden eller deltage på vores facebookside, Thisted Havekreds.

Bestyrelsen er meget åben overfor inspiration og gode ideer til nye initiativer og aktiviteter, og hvis du har lyst til at åben din have for andre haveinteresserede, kan man kontakte et bestyrelsesmedlem eller skrive til thisted.havekreds@gmail.com