Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Rose 'Lady Of Shalott'. Foto: Haveselskabet

Om os

Vi har ca. 85 medlemmer. Området strækker sig fra Ørre i syd til Ejsing/ Egebjerg i nord og Haderup i øst og Handbjerg i vest.

Formålet med vores kreds er at skabe et levende og inspirerende foreningsliv for haveglade mennesker. Medlemmernes interesse og erfaringer med have er varieret og alsidig, men vi vil gerne styrke glæden ved haven. Alle er velkomne uanset erfaring og hvilken have type man er interesseret i.

Vi vil gerne skabe et samlingssted hvor du kan få mere viden og gode have oplevelser i fællesskab med andre der også har interesse for haver.

Det gør vi gennem vore arrangementer, der gerne skal være til glæde og inspiration. Det kan være have foredrag, workshops, havebesøg, plantemarked, demonstration til påske og jul. Udflugt til andre haver, eller plantecentre.

Vi vil gerne have aktive medlemmer der bidrager med inspiration og ideer til arrangementer.
Men alle er velkomne til vore arrangementer, også ikke medlemmer!
 
Som medlem af din lokale kreds er du også medlem af det landsdækkende HAVESELSKABET, og modtager bl.a. det flotte inspirerende blad HAVEN 10 gange om året, med de nyeste trends, de bedste ideer og mange gode tips til, hvordan du får endnu mere ud af din have.

Nye aktuelle medlemstilbud med hvert blad.

Orientering om spændende havearrangementer hvert år, bl.a. plantemarkeder, åbne haver, havefestival, udflugter, foredrag, kurser og jule-påske demonstrationer.

Adgang til gratis telefonrådgivning af haveeksperter.

Det koster 660 kr. om året.

 

Bliv aktiv

Vær med til at få indflydelse på din kreds. Bliv aktiv i Haveselskabet Vinderup-Haderup.

Vi byder altid gerne flere indenfor.

Overvejer du om det kunne være sjovt at være aktivt med omkring alle de arrangementer, der laves i Haveselskabet i Vinderup-Haderup, skulle du prøve at give det en chance. Du behøver ikke have en særlig haveinteresse eller nogle helt særlige kompetencer. Der er opgaver til enhver, og vi har brug for al den hjælp vi kan få.

Måske du har nogle særlige færdigheder indenfor koordinering, sociale medier, eller bare er rigtig god til at få en havesnak med gæsterne til vores markeder. Det er også altid godt, hvis der bliver bagt en god kage. Der er mange muligheder.

Prøv bare at møde op og lad os tale sammen, så finder vi helt sikkert på noget. Ekstra hænder er der altid en glæde over at møde. Du er også altid meget velkommen til at stille op til bestyrelsen, hvor vi har et rigtig hyggeligt samvær alt i mens vi planlægger vores aktiviteter. Vores baggrunde er forskellige, og det ser vi kun som en styrke. Mød frisk op, også hvis du er tvivl og gerne blot vil høre lidt mere om kredsen. Det er en skøn måde at dele sin haveglæde med andre på.

 

Links

Her er nogle links til vores lokale sponsorer.

Tak til alle vores sponsorer: