Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Fill 6

Haveselskabet Nordvestsjælland

Ny struktur i Haveselskabet

Efter 150 års engagement skal vi sikre, at vi også er en relevant forening for fremtidens havemennesker.

Vi følger alle med i, hvad der rører sig, og aldrig før har fællesskab, den grønne dagsorden samt sundhed og glæde ved at dyrke sin have været så vigtigt, som det er nu. Vi deler viden og inspiration til dyrkning af egne afgrøder, en styrkelse af biodiversiteten, bevarelsen af et sundt og godt havemiljø med mere.

Nærheden, lokalmiljøet og fællesskabet betyder alt for, at vi bliver endnu bedre - sammen.

Et overbevisende flertal besluttede på repræsentantskabsmødet den 22. april, at Haveselskabets struktur ud over hele landet skal ændres således, at lokale afdelinger har afsæt i Danmarks kommuner. Det betyder, at det tidligere ’Haveselskabet Nordvestsjælland’, omlægges og inden for kort tid vil overgå til at være 3 afdelinger. En afdeling i hver af de 3 kommuner Holbæk, Kalundborg og Odsherred.

Find din stiftende generalforsamling på en af de 3 nye afdelingers lokale hjemmeside