Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Om os

Odense afdelingen er en lokal afdeling under Haveselskabet. Formålet med vores afdeling er at skabe et levende og inspirerende foreningsliv for haveglade mennesker.

Odense afdelingen er en lokal afdeling under Haveselskabet.

Formålet med vores afdeling er at skabe et levende og inspirerende foreningsliv for haveglade mennesker.

Odense afdelingen er en lokal afdeling under Haveselskabet. Formålet med vores afdeling er at skabe et levende og inspirerende foreningsliv for haveglade mennesker.

Vi er ca 1.300 medlemmer. Medlemmernes interesse og erfaringer med have er meget alsidig og varieret. Nogle er erfarne, andre er begyndere, nogle bruger gerne megen tid på havesysler, andre vil gerne have inspiration til at få en ”nem” have. Alle er velkomne uanset erfaring og hvilken type have og planter man er mest interesseret i.

Odense afdelingen står for forskellige arrangementer. Vi prioriterer at have et alsidigt udbud af arrangementer igennem året. Arrangementerne kan være workshops, foredrag, havebesøg, besøg på planteskoler, plantemarked, demonstrationer til jul om at lave juledekorationer og udflugter til inspiration for medlemmerne.

Du kan læse om Odense afdelingens arrangementer her på hjemmesiden. Du kan desuden læse om arrangementerne i ”Det Sker”, som udgives sammen med medlemsbladet ”Haven”.
Alle haveinteresserede kan deltage i vores arrangementer, også ikke-medlemmer.

 

Bliv aktiv

Arbejdet i bestyrelsen er inspirerende og udviklende, og stemningen god og venskabelig.

Vi har en aktiv bestyrelse med en god arbejdsfordeling. Bestyrelsen har, af naturlige grunde, hvert år en vis udskiftning og er glad hvis interesserede medlemmer kommer til generalforsamlingen og stiller op til  bestyrelsen, evt. som suppleant. Medlemmer af Haveselskabet kan være medhjælpere ved forskellige arrangementer. Vi opfordrer alle til at være med til at bevare eller udvikle det aktivitetsniveau vi har. Fx at åbne sin have for besøgende er ikke en belastning, men en fornøjelse, og bestyrelsen hjælper med det. Man kan også give sine gode ideer og ønsker om et arrangement til bestyrelsen. Når man har en fælles interesse er der altid noget at snakke om.

Arbejdet i bestyrelsen er inspirerende og udviklende, og stemningen god og venskabelig. Det er spændende at have indflydelse og det er en glæde at yde en indsats, som også andre har fornøjelse og nytte af.