Gå til hovedindhold
Foto fra Blanshaven på Lolland
Foto fra Blanshaven på Lolland
Artikel for alle

Sådan opretter eller genaktiverer du din have som "Åben have"

Det er to forskellige procedurer, du skal følge, afhængigt af, om du ikke før har oprettet din have som "Åben have" eller om tidligere har oprettet den og ønsker at genaktivere den.

Har du aldrig før holdt åben have?

1. Kun medlemmer af Haveselskabet kan oprette en åben have. Hvis du ikke allerede er logget ind, så skal du gøre det først (klik på Login øverst på siden til højre).

2. Når du er logget ind kommer du automatisk til "Min side". Under dit medlemkort står punktet "Din åbne have". Herunder står link til at oprette åben have. (Hvis du allerede er logget ind kan du også bruge linket her: Klik på linket her for at oprette din åbne have )

Sådan genaktiverer du din åbne have

Hvis du tidligere har oprettet din have som åben have, skal du hvert år genaktivere den og opdatere den med de rette datoer og information.

 1. Du skal være logget ind på hjemmesiden for at genaktivere en åben have, som du tidligere har oprettet. Du finder "Login” -knappen øverst på hjemmesiden.
   
 2. Klik på knappen med dit navn (øverst) og vælg "Min side".
   
 3. Under "Din Åbne Have", skal du klikke på "Rediger Åbne Have".
   
 4. På side 1 i blanketten kan du redigere oplysningerne om din have, hvis der er behov for dette. Klik på "Næste side" nederst.
   
 5. På side 2 lægger du de nye åbningsdatoer ind for det aktuelle år.
   
 6. Hvis du gerne vil være med i årets Havefestival, skal du vælge de aktuelle datoer, hvor havefestivalen ligger det pågældende år. Og på side 3 nederst skal du desuden sætte hak i, at du gerne vil deltage i Havefestivalen.
   
 7. På side 3 skal du til slut genaktivere din åbne have ved at sætte hak i "Udgivet" nederst på siden. Glemmer du at sætte et hak udfor ”Udgivet” kan din have ikke ses på hjemmesiden og vil heller ikke komme med i vores guide ”Åbne haver”.

Note:

Ønsker du en mere detaljeret vejledning til oprettelse af din Åbne Have, så klik her for at downloade vejledningen som PDF.

Tilføj fotos af haven

Du har mulighed for at sætte fem billeder på ved din have. Billederne skal være i horisontalt format, hvilket betyder at de ligger ned.

Åbningstider

Hvis din have er åben mange dage i sæsonen, opfordrer vi til, at du vælger nogle ensartede/logiske dage og klokkeslæt, fx onsdag til søndag kl. 10-15. Det gør det nemmere for dine gæster og enklere i omtalen af din have i vores trykte guide

Havefestival

Vi vil gerne opfordre dig til at deltage i vores havefestival, der foregår lørdag 13. august og søndag 14. august. Disse to dage åbner mange af vores medlemmer deres have for besøgende. Det giver de besøgende mulighed for at sammensætte en rute, hvor de kan besøge flere haver på samme dag.

Lok flere til at lægge vejen forbi netop din have

Når man skal præsentere sin have blandt hundredvis af andre, så gælder det om at være præcis og lokkende i overskriften. Find gerne en overskrift, der beskriver det mest centrale ved haven eller stemningen i haven.

Annonce

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.