
Foto: Jakob Ørstrup.
Artikel for medlemmer
To opskrifter med æbler
Her får du Jakob Ørstrups bud på to velsmagende middagsretter, der fuldendes af enten kernerne fra granatæblet eller syren fra madæblet.
30. juli 2021
Foto: Jakob Ørstrup.
Grillet svin m. frisk æblekompot
En enkel ret som smager fuldstændig fantastisk med balancen mellem det salte, det søde, fedmen og syren fra æblet. Man kan godt argumentere for at det ikke har noget med en kompot at gøre, men så kald den lige det du har lyst til, så længe smagen er der!
Du skal bruge følgende til 2 personer:
2 Skaftkoteletter af ca. 2 cm. tykkelse
1 madæble
2 spsk. Smør
8 blade salvie
½ lille...
Vil du gerne læse med?
Denne artikel er lavet til medlemmer af Haveselskabet
Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.
Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.
Allerede medlem? Log ind her
Få magasinet HAVEN
Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.
