Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Forårsplantemarked

Haveselskabet Aarhus afvikler igen sit store forårs plantemarked i Botanisk Have.

Haveselskabet, Aarhus plantemarked fortæller havefolket og andre planteelskere, at nu er det endeligt forår igen. Foråret er ikke blot kommet til Aarhus og Østjylland, men til hele landet, for her kommer have- og plante entusiaster fra mange egne af landet. De kommer, drevet af lysten og spændingen ved at lede efter planter som normalt ikke er til at finde i planteskolernes salgs bede. Årsagen er, at disse planter er fremelsket af specialister og nørder som har gjort det til deres speciale at fremavle netop denne type planter.
Så her er virkelig muligheder for at gøre et fund, der vil være spændende at bringe hjem til ens egen have og eventuelle plantesamling. På plantemarkedet vil der også være mulighed for at købe andre haverelaterede ting.

Markedet er traditionelt godt besøgt.
Har man som havemenneske planter i overskud, så sæt dem i potter, så de tager sig pænt ud, og tag dem med til plante markedsdagen. Så skulle der være en mulighed for at sælge eller bytte dig til noget som måske har lige din interesse.
Er du ikke til planter, men mere til en havesnak om aktuelle emner, er der også mulighed for dette, da Haveselskabet, Aarhus har en stand på pladsen. 
Desuden vil der kunne købes lodder i vores tombola, hvor der er chance for at vinde flotte planter.
På pladsen vil der være mulighed for køb af kaffe og kage.

Alle er velkommen, både med og uden planter.
Det skal dog henstilles til publikum, at der ikke medbringes syge planter til pladsen.

Parkering ved arrangementer som afholdes i Botanisk Have Aarhus. Aarhus Kommune har fra september 2021 indført betalingsparkering i hele Aarhus C.
Dette betyder at der nu skal betales for parkering på Poppelpladsen i Botanisk Have.
De første 2 time er gratis, men det kræver at bilen er registeret i betalingsautomaten eller at man har aktiveret parkeringen i en betalings APP. Vi skal kraftigt anbefale at bruger en elektronisk app idet man undgår at stå i kø ved betalingsautomaten.
Takster for parkering:
GUL ZONE - TAKST
De 2 første timer
1. time / 0 kr. pr. time
2. time / 0 kr. pr. time
Søndag:             8:00 – 18:00 / 5 kr. pr. time
 VIGTIGT: Man får kun de 2 første timer til 0 kr. ved at starte parkering af køretøjet i digital app eller i p-automat. Læs mere på: www.aarhus.dk/2timer


Find arrangement

Botanisk Have, Peter Holms Vej Aarhus C 8000 - | Åben i Google Maps