Gå til hovedindhold
Gårdsplads mellem hovedhus og baghus.
Gården mellem hovedhus og baghus er brostensbelagt og fuld af fine detaljer. Digitalis, stokrose, kongelys og den smukke vildløg vokser skødesløst i gården. Foto: Charlotte Bork Høvsgaard.
Artikel for medlemmer

På besøg: En oase midt i Rønne

Bornholm er fuld af store haveoplevelser. Erichsens Gaard midt i Rønne er en af dem. Charlotte Bork Høvsgaard har været på havetur på Bornholm.
Charlotte Bork Høvsgaard - 
12. september 2012

Sommerferien bragte mig til Bornholm i 2012. Det blev en ren haverejse. Rejsen startede i Erichsens Gaard i Rønne, et lille paradis, hvis du er til havekunst fra 1800-tallet. Jeg besøgte haven i juli, hvor stauder og frugt bugnede. 

Erichsens Gård består af et hus fra midt i 1800-tallet og den fine have, der har hørt til huset. Da stedet åbnede som museum i 1953, sagde museets daværende leder, at det er som et ”minde over et...

Vil du gerne læse med?

Denne artikel er lavet til medlemmer af Haveselskabet

Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.
Annonce

Kom med til Cph Garden 2022

Fra den 30. juni til 3. juli bliver du igen inviteret til Danmarks største haveshow: Haveselskabets Cph Garden i Ballerup. 4 dage med over 100 forskellige foredrag, 8 unikke showhaver designet af udvalgte havedesignere til lejligheden, haveoplevelser, skønne stande og meget mere. Når billetten er købt, er der gratis adgang til alle foredrag.