Gå til hovedindhold
Birgit Helbos have i klassisk, romantisk stil.
Birgit Helbo har anlagt sin have i klassisk, romantisk stil. Foto: Kim Ahm
Artikel for medlemmer

På besøg: Romantisk have på Fyn

Birgit Helbo har anlagt sin fynske have i klassisk, romantisk stil med klippede stedsegrønne hække og masser af roser og stauder.
Gusta Clasen - 
17. august 2011

Lige ved siden af Egeskov Slot på Fyn ligger Birgit Helbos skønne landbohave på 4.000 kvadratmeter med blomster i blide pasteller og et stærkt havedesign med flere forskellige rum indrammet af klippede hække.

"Hækkene giver haven en stærk rygrad, og de er bevidst placeret, så de frister besøgene til at gå på opdagelse og se, hvad der gemmer sig bag næste hjørne. Jeg synes, at det er lidt kedeligt, hvis man kan se hele haven på...

Vil du gerne læse med?

Denne artikel er lavet til medlemmer af Haveselskabet

Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.
Annonce

Kom med til Cph Garden 2022

Fra den 30. juni til 3. juli bliver du igen inviteret til Danmarks største haveshow: Haveselskabets Cph Garden i Ballerup. 4 dage med over 100 forskellige foredrag, 8 unikke showhaver designet af udvalgte havedesignere til lejligheden, haveoplevelser, skønne stande og meget mere. Når billetten er købt, er der gratis adgang til alle foredrag.