Gå til hovedindhold
Nybo Planteskole i Kvistgaard
Artikel for alle

Planteskolerne er åbne

Det kan være svært at overskue, hvad der er åbent, og hvad som ikke er. Planteskolerne ligger primært i det fri, og de holder åbent - men der er forholdsregler
Charlotte Garby - 
18. marts 2020

Vores meldinger lyder på, at de fleste planteskoler holder åbent. En stor del , hvis ikke den største del, af deres sortiment, findes i det fri. Regeringen har ikke bebudet planteskolerne lukket, men selvfølgelig skal alle overholde de samme retningslinjer for personlig omgang, her, som alle andre steder. 

Så er du en af dem, der skal gøre dit for at bryde smittekæden ved at være derhjemme, kan det være der bliver lidt mere tid til haven. 

Hvis ikke du har nogen som helst symptomer, og ellers holder solid afstand til andre mennesker, ikke krammer eller giver hånd, og ellers vasker dine hænder godt og tænker dig godt om, er der mulighed for at besøge din planteskole. 

Topbilledet er fra Nybo Planteskole, som holder åbent. Det samme melder Danske Havecentre og Home & Garden, at deres plantecentre gør. Mange havecentre tager også imod bestillinger og pakker, så de er klar til afhentning. 

Som kunde vil man blive mødt af forskellige tiltag, som tydeliggør afstande og andre retningslinjer, men overholder man de udstukne regler for omgang med hinanden i denne tid, kan det være en rigtig god tid at få gjort noget ved haven. 

 

 

 

Annonce

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.