Gå til hovedindhold
Fra venstre: Dorthe Kvist, Jacob Kamp, Andi Pettis, Lars Juncker og Laila Sølager.
Fra venstre: Dorthe Kvist, Jacob Kamp, Andi Pettis, Lars Juncker og Laila Sølager.
Cph Garden 2019

Professionel jury skal bedømme showhaverne

På Cph Garden opføres otte showhaver, der bliver bedømt og får tildelt guld, sølv eller bronze for deres design. Mød juryen her.
05. marts 2019

Juryen består af:

Andy Pettis. Foto: Liz Ligon

Andi Pettis

Andi Pettis har i en årrække været leder af gartnerteamet ved den berømte park High Line i New York. Fra 2019 leder ved den nye ø-park Governors Island i New York.

Hun har knap 20 års erfaring med havebrug, både i offentlige og i private haver, og hun underviser i emnet ved New York Botanical Garden.

Laila Sølager. Privat foto.

Laila Sølager

Laila Sølager er uddannet gartner og havearkitekt og har mere end 25 års erfaring med havedesign. Hun har firmaet Have-ideer.dk og er forfatter til flere havebøger, bl.a. Politikens store havebog, som er skrevet i samarbejde med Jane Schul.

Hun holder desuden foredrag i hele landet om haveindretning og planter. Laila var også en del af fagjuryen ved Cph Garden i 2017.

Jacob Kamp. Foto: Tine Harden

Jacob Kamp

Jacob Kamp er landskabsarkitekt og partner i tegnestuen 1:1 landskab, der har base i København.

Jacob Kamp er tidligere formand for Danske Landskabsarkitekter og Akademiraa­dets Landskabsudvalg og har fungeret som gæsteforelæser og censor ved Københavns- og Aalborg Universitet. Han har desuden været fagdommer ved flere arkitektkonkurrencer.

Dorthe Kvist. Foto: Haveselskabet

Dorthe Kvist

Dorthe Kvist er havedesigner, forfatter, blogger og foredragsholder. Dorthe Kvist er uddannet designer fra Danmarks Designskole og har siden 2010 arbejdet som havedesigner i sit eget firma Meltdesignstudio.

Hun har desuden medvirket i en række haveprogrammer på TV og skrevet flere havebøger. Dorthe Kvist designede en showhave til Cph Garden i 2017.

Lars Juncker. Foto: Frank Kirkegaard

Lars Juncker

Lars Juncker er anlægsgartnermester med over 30 års erfaring og ejer af firmaet Junckerhaven. Specialist i at anlægge naturlige svømmesøer og løsninger til at håndtere regnvand.

Han er forfatter til bogen Vand i haven udgivet på Politikens Forlag i samarbejde med Haveselskabet. Lars Juncker designede en showhave til Cph Garden 2017 i samarbejde med landskabsarkitekt Anne Stausholm.

Annonce

Få HAVEN i april

I denne måned byder magasinet på stort tema om klatreplanter. Skønne reportager. Travlhed i køkkenhaven. Opskrift på en spiselig krukke. Haven netop nu og meget mere. Få 5 numre for 345 kr. – lige til foråret.