Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Bliv aktiv

Har du lyst til at planlægge foredrag, haveture og kurser i afdelingen, eller savner du ligesindede at udveksle erfaringer med?

Roskilde-Køge afdelingen dækker et geografisk  stort område, og vi bestræber os på at nå hele vejen rundt geografisk og i forhold til alle de mange spændende haveemner, der er at tage fat i, og måder vi kan mødes på.

Bliv medlem af bestyrelsen 

Kunne du tænke dig at være med til at bestemme, hvilke arrangementer vi skal afholde i Roskilde-Køge? Skal det være temaaftener, foredrag, kurser, åbne haver - eller noget helt femte. Du kan være med til at forme haveaktiviteterne og de emner, vi vælger at tage op hen over sæsonen ved enten at blive medlem af bestyrelsen eller haveven.

I bestyrelsen mødes vi til bestyrelses- og aktivitetsmøder ca. en gang om måneden og arrangerer 12-14 arrangementer i løbet af året.

Bliv haveven

Som haveven hjælper du i forbindelse med afholdelse af arrangementer. Det kan være opsætning af borde og stole, brygning af kaffe og kage og hvis lyst, bagværk. Som haveven vil du blive inviteret med til årlig brainstorm møde for kommende års aktiviteter, ligesom du har mulighed for hvis ønsket at påtage dig arrangement af aktivitet i samråd med et bestyrelsesmedlem. 

Vil du være med

Vi er altid på udkig efter hjælpende hænder. Så har du lyst til at stille op til bestyrelsen eller blive haveven, så mød op til generalforsamlingen eller kontakt os på roskilde-koege@haveselskabet.dk, hvor vi også gerne svare på dine spørgsmål og modtager forslag til arrangementer.

Læs mere

Deltag i havegruppe

Hvis du savner at udveksle erfaringer med ligesindede eller savner du en eller flere at gå til arrangementer sammen med, så har du mulighed for at melde dig ind i en havegruppe.

Læs mere om havegrupper og hvordan du tilmelder dig her