Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Plantemarked Roskilde

Sælg og køb overskydende frøplanter, delte stauder, buske, løg, frø eller andet plantemateriale eller køb nyt.

Plantemarked

Foto: Merete Junge Simonsen

I samarbejde med Vilvorde - Roskilde Tekniske Skole byder vi igen i år velkommen til plantemarked på Vilvordes store parkeringsplads. 

Ønsker du at sælge planter, frø mv, så husk blot, at planterne helst skal være i potter og forsynet med planteskilt, så alle kan se, hvad du tilbyder.

Stadeholdere kan stille op fra kl. 10.  Vi ringer plantemarked start kl. 11 - der er ingen handel før start. 

Du er meget velkommen til at kigge forbi, hvis du blot ønsker at se dig omkring, købe eller få en god snak med andre planteinteresserede.

Vilvorde forventer at holde åbent i deres butik, så du vil have rig mulighed for ikke at gå tomhændet hjem.

Vi glæder os til at se jer alle til en forhåbentlig solrig lørdag i maj.

Tilmelding er ikke nødvendig, bare mød op.


Find arrangement

Køgevej 131 (Indkørsel af Søndermarksvej) Roskilde 4000 - | Åben i Google Maps