Gå til hovedindhold
Artikel for alle

Sådan køber du sunde planter

Måske har du prøvet det? At få nogle planter med hjem, der viste sig ikke at være stærke, sunde planter. Det er heldigvis sjældent det, sker, hvis man køber planterne i et havecenter, hvor planterne bliver vandet og passet i løbet af sæsonen. Hvis du selv vil sikre dig mod skuffelser, så se vores video om, hvad du skal kigge efter, så du sikrer dig at få en sund plante med hjem fra havecentret.
15. september 2020

Plant forår eller efterår

Generelt er efterår og forår gode plantetidspunkter, selvom det kan være nødvendigt at vande om foråret, hvis der kommer en periode med tørke. Dette er i reglen aldrig et problem om efteråret. Sommermånederne er lidt mere problematiske måneder at plante nyt, fordi temperaturen er høj og fordampningen fra jorden går hurtigt. Planter man alligevel om sommeren, er det vigtigt at sørge for rigelig vanding, og undgå at plante nye planter lige før man selv rejser væk på ferie.

Annonce

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.