Gå til hovedindhold
Magnolia
Vælger du at plante et magnolia, skal du huske, at det har brug for surbundslignende forhold. Foto: Flickr.
Artikel for medlemmer

Sådan planter du et træ

Slutningen af oktober og november er det absolut bedste tidspunkt for plantning af havens træer. Men mange glemmer at få plantet deres træer rigtigt fra starten og oplever mistrivsel og ussel vækst efterfølgende.
Jesper Carl Corfitzen - 
25. oktober 2012

Når træet er valgt på planteskolen, er det vigtigt, at træets rodnet ikke udtørrer før plantningen. Opbevar barrodsplanter og rodklumper i sorte sække eller plant træet midlertidigt indtil selve plantningen finder sted.

Jordbundsforhold

Uanset hvilket træ man vælger, skal man være opmærksom på havejordens beskaffenhed. Har man sandjord, er det en god idé at anskaffe sig træer, der passer til og det samme gælder for de...

Vil du gerne læse med?

Denne artikel er lavet til medlemmer af Haveselskabet

Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.
Annonce

Kom med til Cph Garden 2022

Fra den 30. juni til 3. juli bliver du igen inviteret til Danmarks største haveshow: Haveselskabets Cph Garden i Ballerup. 4 dage med over 100 forskellige foredrag, 8 unikke showhaver designet af udvalgte havedesignere til lejligheden, haveoplevelser, skønne stande og meget mere. Når billetten er købt, er der gratis adgang til alle foredrag.