Gå til hovedindhold
Tegning af showhaven "Dream a little dream"
Tegning af showhaven "Dream a little dream"
Artikel - Cph Garden

Showhave: "Dream a little dream"

Designet af: Nete Højlund med Juliana Drivhuse som kommerciel partner. Nybo Planteskole, Thomsens Anlæg og Tomas Byg står for anlæggelsen af haven.
08. maj 2017

Cph Garden 2017 kan gæsterne opleve otte fantastiske showhaver på hver cirka 50m2. En af dem er "Dream a little dream".

Nete Højlund

Nete Højlund er bosat i England, hvorfra hun driver virksomheden Ourlandscape designs.

Ved Cph Garden står hun bag livsnyderhaven "Dream a little dream", som har et Gabriel Ash væksthus som et helt centralt element.

Om showhaven

I denne showhave er havebordet rykket under glas i et Gabriel Ash væksthus og indrammet med et køligt nordisk skær i valget af farver og materialer. 

Haven karakteriseres af stærke fokuspunkter og markante linjer, der definerer og favner dens områder, blødhed og kontraster. Karakteristisk er også planter, der trives i delvis skygge og som står op imod de stramt klippede hække og spejler sig i basinnet.

Tegning af showhaven "Dream a little dream"

”Passionen for de traditionelle italienske renæssancehaver - helt tilbage fra det 15. århundrede - er kilden til vores inspiration."

"Med deres perlerække af sanselige elementer af sirlige stier, skyggefulde atriumgårde, passager af blomstrende pergola, rislende vand, antikke krukker, alléer af træer skulder mod skulder, skulpturelle planter samt den hemmelige have, som ofte er skjult bag stramt klippet stedsegrønne hække”, fortæller havedesigner Nete Højlund.

Logo Juliana

Showhaven ”Dream a little dream” præsenteres sammen med Juliana Drivhuse.

Haven indeholder bl.a.

  • Gabriel Ash drivhus.
  • Hække.
  • Spejlbassin.
  • Stedsegrønne planter.

Du kan få mere inspiration fra Nete Højlund på Instagram og Pinterest

Glæd dig til Cph Garden

Fra 21. til 25. juni inviterer Haveselskabet sammen med Silvan til stort haveshow i Valbyparken. Meld dig ind i Haveselskabet og få billetten til halv pris.
Luk

Find din afdeling

Vælg et område på kortet