Gå til hovedindhold
Fra afdeling/kreds

Tak for det gode samarbejde

Havekredsen for Sindal og Omegn siger tak til de mange samarbejdspartnere og sponsorerer, der bidrager til at kredsens haveinspirerende arbejde lykkedes til glæde og gavn for vores medlemmer.
Carsten Brændgard - 

For at en havekreds som vores skal have succes, kræver det stor velvillighed og samarbejde fra virksomheder, medier, privatpersoner og andre foreninger og organisationer, der på den ene eller anden måde bidrager til, at vi kan få vores arbejde til at lykkedes.

Der skal derfor lyde en stor tak til alle som bidrager til, at Havekredsen for Sindal og Omegn kan gennemføre nogle sjove, spændende, inspirerende og inovative arrangementer og aktiviteter for vores medlemmer. Tak for den positive tilgang, den store velvillighed og den entusiasme vi møder, når vi ved fælles hjælp ønsker at udbrede haveglæde og havepassion.

Grundet Covid-19 har vi i år været nødsaget til at aflyse en del aktiviteter som også involverede nogle samarbejdspartnere. Jer vil vi også gerne sige tak til selvom aktiviteterne ikke lod sig gennemføre i denne omgang. Vi er glade for den forståelse som vi har mødt i forbindelse med aflysningerne og den velvillighed der har været til fremtidig samarbejde.