Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Skab harmoni i haven

Jens Thejsen vil denne aften give input til valg af træer og buske i haven.

Info

Hvornår 
1. februar 201819:00 til 21:00
Pris 
70 kr.
Medlemspris 
50 kr.
Afdeling/kreds 
Roskilde-Køge

Skab harmoni i haven med træer og buske.

Alle træer vokser naturligt i miljøer, hvor de indgår i et samspil med andre planter, jord, vand og klima. Have- og landskabskonsulent Jens Thejsen vil denne aften give sit input til hvilke overvejelser, du bør inddrage ved valg af træer og buske til din have.
Hvordan kan vi få havens træer, buske og stauder til at spille sammen, så haven både bliver smukkere samtidig med at vi får skabt rum. Det handler om at gøre havens forskellige etager spændende og levende. Om at plante, så haven er indbydende i alle sæsoner, om at gøre den nyetableret have mere levende og den gamle mere interessant og om hvilke træer, der passer til forskellige haver.

Jens vil give eksempler på sjove og nyttige træer til forskellige haver og give gode råd om, hvordan vi planter og plejer træer og buske.
Jens Thejsen er have- og landskabskonsulent og forfatter til bl.a.: Den Vilde Have, Græsser, Bytræer og den helt nye: Havehåndbogen skrevet sammen med Mia Stoksholm.

Afdelingen er vært ved kaffe og kage.

Adresse 
Solrød Center 85
Solrød aktivitetscenter
2680 Solrød Strand
Kontaktperson 
Lene Dedenroth
20552868

Tilmelding ikke nødvendig

Giv dig selv en romantisk gave

Stort tema om romantiske haver. Forkæl dig selv med magasinet HAVEN og få et par rosenhandsker og en håndcreme med som ekstra gave.
Luk

Find din afdeling

Vælg et område på kortet
Tilbage til alle afdelinger

Vælg afdeling eller kreds