fbpx Smuk, ny rose opkaldt efter Cph Garden | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Kronprinsessen døber den nye rose Cph Garden in Bloom. Foto: Martin Sølyst.
Kronprinsessen døber den nye rose Cph Garden in Bloom. Foto: Martin Sølyst.

Smuk, ny rose opkaldt efter Cph Garden

Rosen har fået navnet 'Cph Garden in Bloom' og den blev døbt af Kronprinsesse Mary ved åbningen af Cph Garden 2017.
21. juni 2017

En ny rose har fået sit navn i anledning af Cph Garden. Rosen hedder 'Cph Garden in Bloom' og den havde den store ære at blive døbt af Kronprinsessen, da hun besøgte det store haveshow i forbindelse med åbningen onsdag 21. juni 2017.

'Cph Garden in Bloom' er en skøn mindre bunddække rose med rosa blomster, som blomstrer flittigt hele sommeren. Bladene er blanke og sunde. Rosen får mange fyldte blomster, der sidder i klaser. 

Den er meget velegnet i små bede og kan også plantes i en krukke, som jo er perfekt for mange byboere. Rosen er udviklet at den danske rose forædler Rosa Ekelund.

Vil du være blandt de første, der dyrker rosen i din have?

'Cph Garden in Bloom' kan kun købes eller bestilles i Haveselskabets telt på Cph Garden - så længe lager haves. Rosen findes indtil videre kun i nogle få hundrede eksemplarer, så vent ikke for længe. Først fra næste år vil rosen være at finde i den almindelige handel.

Læs meget mere om Cph Garden

 

Cph Garden 2017 blev præsenteret sammen med Silvan

SILVANs logo

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.