Gå til hovedindhold
Albaroser.  Fra venstre: 'Maiden's Blush', 'Félicité Parmentier' og 'Dronningen af Danmark'.
Albaroser. Fra venstre: 'Maiden's Blush', 'Félicité Parmentier' og 'Dronningen af Danmark'.
Artikel - For medlemmer

Medlemstilbud: Tre smukke albaroser

I juli får du som medlemstilbud på tre smukke, duftende albaroser
29. juni 2017

Vi vil slå et slag for de skønne, gamle albaroser. De er blevet dyrket helt tilbage i det gamle Romerrige og er nogle af de sundeste og mest hårdføre roser, samtidig med at de ser bedårende ud og dufter sød og stærkt. 

De er fyldige roser, som egner sig som solitærplanter bag en bænk eller ved hoveddøren, og de er også skønne op ad et espalier. De tåler en del skygge, så selv på en nordvendt væg vil de blomstre overdådigt.

Blomstringen varer kun få uger i løbet af juni og juli, men er til gengæld meget smuk, så længe den varer. Bladene har det blågrønne skær, som er specielt for albaroser, og som klæder de hvidrosa blomster så fint. 

De tre albaroser:

’Maidens’s Blush’

En af de mest elskede albaroser. Hed ’Cuisse de Nyphme’ i Frankrig, som betyder nymfelår, men de puritanske englændere omdøbte den til det mere passede ’jomfrurødmen’. Den får fyldte, rosa blomster med en stærk og krydret duft. Bliver 1,5-2 meter høj og lige så bred. Velegnet til espalier. Sund og hårdfør. 

’Dronningen af Danmark’

Denne albarose får overdådig mange tætfyldte, rosa blomster. Den bliver 1,2-1,5 meter høj og lige så bred. Meget velduftende. Sund og hårdfør. 

’Felicité Parmentier’

En af de lidt spinklere buskroser. Kun ca. 1,2 meter høj og lige så bred. Den har store, pudderkvastlignende blomster i rosa nuancer og er sund, hårdfør og rigtblomstrende. Helt vidunderlig duft.

Pris, bestilling og levering

Prisen for alle tre roser inklusiv levering er 299 kr. 

Vær opmærksom på, at roserne først bliver leveret i oktober. De leveres som barrodsplanter fra Grønlykke Planteskole, der er Danmarks største producent af roser. 

Roserne kan bestilles i hele juli i vores Haveselskabets webshop. Husk at have dit medlemsnummer parat, så du kan logge ind som medlem og få din rabat. Kan du ikke huske dit medlemsnummer, så ring til medlemsservice på telefon 45 93 60 00. De sidder parat til at hjælpe.

Tilbuddet gælder i juli 2017 eller så længe lager haves.  

Bliv medlem af Haveselskabet

Få 5 numre af HAVEN, gratis rådgivning, aktuelle medlemstilbud og mange andre medlemsfordele for kun 325 kr.
Luk

Find din afdeling

Vælg et område på kortet